Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  03 juni 2009

  Tennis igen men även om konsten att koka soppa på råttkött!

  • Vinstoddset på att Söderling ska vinna i Paris har sjunkit till 5,6! Han gav oddset 1000 för ett tag sen! 17.000 (Betfair) har satsat på den 1000-oddsaren och alltså är 17 miljoner inom räckhåll för dessa spelare. Är det inte märkligt att man inte kan slänga in en hundring på såna spel. Idag har jag i alla fall en 87-oddsare att lira på! Det är att spela mot favoriten i alla dagens fyra matcher, en gammal hederlig fyrling alltså!
  • Cirstea (vinstodds 2,38)-Stosur. Hyfsad odds på C. Det tar vi! Men här kan det gå åt alla håll och kanter. Det är ju damtennis.
  • Kuznetsova (vinstodds 2,04)-S Williams. Ryskan har god chans att ta hem hela tävlingen! Men det kan det gå åt alla håll och kanter. Det är ju damtennis.
  • Del Potro (80 % vinstchans)-Robredo. Det här börjar bli stort för den unge argentinaren och det kan bli nervigt men visst är han favorit men inte till oddset 1,25 (80 % vinstchans). Robredo har imponerat så här långt.
  • Monfils (25 % vinstchans)-Federer. Jag tror inte på F idag. Han går "aldrig" att lita på numera. Är fransmannen skadefri har han stora chanser!
  • Att ta upp Swedbank i ett inlägg som handlar om tennis torde vara lika aptitretande som att koka soppa på råttkött men bloggvärlden tillhör kategorin fria medier och behöver aldrig idka självcensur. Man gör som man vill helt enkelt och det känns alltid uppfriskande. Måndagen 11 maj nådde aktiekursen i Swedbank en lokal högpunkt på 62 kronor. Nu är den nere på 43 efter en hel del delvalveringsrykten i Baltikum och riksbankens beslut om nödupplåning av 100 miljarder kronor. Min favoritwarrant, SWE9T 23NDS har i alla fall stigit från 3 till 4 öre, (jag har många). Jag är alltså välförsäkrad mot en eventuell krasch och det bör man vara eftersom bankirerna och politikerna kommer att skicka räkningen till mig och andra skattebetalare oavsett vad vi tycker om saken och de kommer alla att, utan att skämmas det allra minsta, påstå att det är för vårt eget bästa.
  • Guldpriset har nått nytt årshögsta, om man prisätter den ädla metallane i euro vill säga. € 689 hamnar vi på då! Det är den svaga dollarn som driver guldpriset just nu!

  10 kommentarer:

  Anonym sa...

  Hej!
  Har du koll på någon vettig litteratur på ämnet ränte / valuta-prediktering?

  Tacksam för alla tips!

  AL

  MEKONGS BLOGG sa...

  Jag ska fundera på saken!

  Anonym sa...

  Del potro kommer att äta Robredo till frukost. 3-0.

  juneinsider sa...

  Tack för tipsen om Swedbank, köpte för en tid sedan när du tipsade om SWE9T 27CBK. Har ett gäng köpta på 9 öre, noterade idag 24 öre (+160% hittills).

  Tackar ödmjukast Mekong!

  MEKONGS BLOGG sa...

  Varsågod!

  Anonym sa...

  Tackar också för tipsen!!!

  Anonym sa...

  Tack för tippset ang SWE9T 23NDS , idag upp över 100% köpte på 3-4 öre nu 8 öre.
  Snart nere under lösenpriset 23 kr eller hur.

  Anonym sa...

  Hur fungerar warranter måste ma ha aktier i Swedbank för att kunna lösa SWE9T 23NDS för 23 kr?

  Anonym sa...

  vet inte direkt vad som händer men sälj dem innan lösendagen för säkerhetsskull. du får garanterat mer för dem då

  Anonym sa...

  Ok, tack!