Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  02 juni 2009

  Kvartsfinaler i Paris.

  • Söderling (odds 2,98)-Davydenko. Svensken fick sensationellt bukt med Nadal på tennisbanan. Den stora frågan är om han slutgiltigt har fått bukt med sin trasiga själ. Diverse söderlingska psykbryt har förstört stora matcher förr och lär göra det igen. Han har en bra chans mot Davydenko och 3 i odds är väl högt! Ryssens själ fylls också med skräck när det drar ihop sig i stora sammanhang. Han brukar aldrig gå långt i en grandslam! Federer ger 2,5 som slutvinnare mot Söderlings 23! Jag tror inte Roger F går hela vägen och oddset på Robin S är klart spelvärt på den nivån. Hade jag satt oddsen hade det blivit 5 på F och 15 på S.
  • Murray (odds 1,69)-Gonzalez. Chilenaren är i form och matchen kan bli hur intressant som helst!
  • Safina (odds 1,25)-Azarenka. Pressen är enorm på världettan att äntigen vinna en grandslam. Safina värsta fiende är det egna humöret som hon haft under sträng uppsikt ett bra tag nu! Azarenka är en livsfarlig spelare och kan spela avslappnat. 2-0 till Safina står i 1,7 just nu. Det är för lågt i förhållande till vinstoddset 1,25 och bör bokas på rent matematiska grunder.
  • Cibulkova (2,16)-Sharapova. Ryskans axel och spel hållit ihop förvånandsvärt bra under veckan och har kostat mig pengar. Det här är en lurig match som bör handlas live. Tycket oddssättningen är klart vettig.

  Inga kommentarer: