Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  31 maj 2009

  Tennisnotiser.

  • Det är trevligt att Sharapova är tillbaka på banan. Hon ser dessutom trevlig ut. Tyvärr har hon spelat bättre än väntat och det har kostat mig pengar. Den som ser allra trevligast ut är givetvis Ana Ivanovic och hon har en tuff match idag mot Azarenka. Kan bli hur bra trading som helst på den uppgörelsen. Ana ger 1,7 i vinstodds men jag kommer inte att satsa före match. Sharapova är knapp favorit mot Na Li i eftermiddag, också en dam som ser mycket trevlig ut. Blir säkert intressant trading även här.
  • Sharapova är ganska känd för sitt högljudda spel men en ny mästrinna på skrikfronten är tveklöst 16-åriga portugisiskan Michelle Larcher De Brito. Den är rent komiskt att lyssna på tortyrskriken varje gång hon slår till bollen.
  • Den otrevligaste spelaren på touren är svensk och heter Robin Söderling. Tyvärr har han spelat bättre än väntat och det har kostat mig pengar. Idag lär det ta slut mot Nadal som står i oddset 1,03. Lite väl lågt odds! Svensken är inte helt chanslös! Den näst otrevligaste spelaren är Leyton Hewitt.
  • Den mest populära spelaren på touren lär vara Carlos Moya. Han lär ha lägrat ett stort antal av tennisdamerna genom att skamlöst dra fördel av sin populäritet. Har inte sett till honom på länge och vet faktiskt inte om han "lagt av" eller är skadad.
  • Den fulaste damen på tennistouren är svarta skräcken, Serena Williams. Systern är mera feminin i kroppen.
  • Nadal försvarar Gasquet i "dopingärendet" gällande kokain. “I support him. I’m certain that he’s not taking anything,” Nadal told reporters at the French Open after reaching the fourth round. He’s a good friend of mine and I discussed this with him last week and he’s most certainly not taking cocaine. You know what the world is like today. You go to a party… if you kiss a girl who’s taken cocaine, anything can happen. This can destroy your career and this is most unfair.” Jag håller med Nadal fullständigt. I värsta fall måste väl även en tennisspelare kunna gå på fest, eller hur?

  10 kommentarer:

  Anonym sa...

  Cibulkova gick från 1.01 till 1.17 vilket är grymt procentuellt.

  leninho sa...

  Hoppas du är medeveten om att om läggmatcher är mer regel än undantag i tennisen.

  Nadal tjänade t.ex. säkerligen minst dubbelt upp jmf vad en ny French Open seger skulle innebära.

  Sponsorinkomster inräknade.

  Anonym sa...

  så du menar Nadal lade sig?
  vad tror panelen om det?
  inte jag... men jag hade ändå trott på Söderling, så chanslös som Mekongen trodde före match tror jag inte någon spelare är på den nivån. Alla kan vinna, om de själva spelar bra och motståndaren dåligt
  T.ex Federer som kan falla mot Haas i morgon (hoppas)

  Anonym sa...

  Att det var en läggmatch tror jag inte alls på. Tror han värdesätter en ny seger i French open mycket mer än pengarna han skulle tjäna på en läggmatch. Han har väl så sjukt mycket pengar ändå.

  Anonym sa...

  Du gillar att skriva om fina och fula damer. Det drar ner bloggen rejält! Hur fan ser du själv ut!!

  Jens Nilsson. sa...

  För min del får du gärna skriva om fula och fina damer, det är bara kul. Älskar epitetet "svarta skräcken", jävligt bra.

  Anonym sa...

  Fortsätt skriv om fula och snygga tjejer och lyssna inte på moralpaniken hos sossen.

  Anonym: Måste man vara snygg för att ge andra betyg?

  Anonym sa...

  Hur går det med ditt experiment? Du svarar på alla andra frågor utom denna. Svårt att erkänna ett misslyckande?

  MEKONGS BLOGG sa...

  Det finns en gammal länk till experimentet i länklistan så allt är helt öppet! Jag nådde inte mitt mål men det gör jag nästa gång!

  Anonym sa...

  Mitt mål är att gå plus minus 0 i livet. Hej & hå en bra bit kvar...