Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  20 maj 2009

  Mekong tänker rösta!

  Detta är mitt första inlägg inför EU-valet. Det är avsett som ett angrepp på både Mona Sahlin och EU. Jag kan garantera att jag inte har en enda åsikt gemensam med den kvinnan, vare sig det gäller EU eller annat. Allt som är dåligt för Mona och EU är bra för mänskligheten!
  Inlägget är även kritik mot det byråkratiska och odemokratisk monster, även kallat EU, som långsamt kväver oss alla, såväl vår kreativitet som vår frihet som mänskliga individer. I och för sig tror jag att början till slutet för EU tar sin början under det svenska ordförandeskapet så valet spelar inte så stor roll egentligen i det perspektivet.
  Jag utesluter alltså icke att den ekonomiska depressionen innebär början till slutet för EU men det kommer inte att hindra mig från att på valdagen leverera en av spikarna i EU-kistan!

  6 kommentarer:

  Anonym sa...

  Svårt att fatta att Hradecka är favorit i ursprungshandeln mot Barrois (andra på Centercourten torsdag). Hradecka är dubbelspelare och har slagit en top 100 sista halvåret. Barrois slog ut Medina på onsdagen óch pressade Dementieva ordentligt i AO. Hon kan mäta sig med alla en bra dag i mitt tycke. Vad tror herr Mekong om prissättningen?

  MEKONGS BLOGG sa...

  Lurig match med udda namn och bägge lär väl vara tagna av att vara i kvartsfinal. Det bästa är säkert att i det läget handla live. Skulle inte sätta speciellt mycket på H före match till det oddset!

  Anonym sa...

  Kollade lite på ladder in mitt API-program. Det är bara en eller två gubbar som försöker manipulera marknaden och har arbetat under natten för att få ner oddset på Hradecka. Det finns bara två spel tillgängliga på Hradecka, när de vanliga spelarna kommer in är oddset ett annat. Dock är Hradecka knapp favorit hos spelbolagen just nu av någon anledning, omöjligt att säga på förhand men det lär bli bra handel om likviditeten är hygglig.

  Nicholas sa...

  Piratpartiet blir det för mig!

  Oskar sa...

  Piratpartiet för mig med. Hur ska du rösta Mekong?

  MEKONGS BLOGG sa...

  Jag ska inte avslöja det nu men fler ledtrådar följer så småningom!