Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  19 maj 2009

  Terminatorn beträder förnedringens väg och försöker sälja sin själ!

  The Terminator, Arnold Schwarzenegger, är inte direkt på krigsstigen längre, utan har fallit på knä inför världens frälsare, Barack Obambi. Terminatorn har helt enkelt gjort slut på Kaliforniens ekonomi och han har, precis som alla andra som inte vill angripa problemens kärna, fattat tiggarstaven och begärt nytryckta pengar från Washington. Han är bara en i raden av guvernörer som begär enorma berg av pengar från historiens mest slösaktiga amerikanska president.
  Herr Terminatorn har även hotat med vissa delstatliga försäljningar för att försöka hålla igång det offentliga slöseriet med andra människors pengar. Det mest spektakulära av dessa är att sälja det berömda fängelset San Quentin! Beräknas inbringa hela 1 miljard dollar. Jag har nämnt det förr men 1 miljard dollar är mycket mer pengar än man först tror och växlar man summan till 100-dollarsedlar (1 gram per styck) väger hela härligheten 10 ton! Med samma måttstock väger president Obambis budetunderskott för innevarande år 20 000 ton. Det ger ett nytt perspektiv på vad "generositet" är för något eller snarare på vad fiscal galensskap är för något! Det måste vara härligt att kunna trycka pengar allteftersom man behöver dom. Tyvärr kommer det att sluta illa för de flesta av oss!

  3 kommentarer:

  Anonym sa...

  Skönt att se lite tänkande utanför boxen! Sälja San Quentin, legalisera cannabis och få in sköna skattepengar.

  Blir spännande att se hur det går för Kalifornien, verkar kört i botten.

  Anonym sa...

  Vilka matcher ser du som pot bra tradingmatcher idag Mr Mek?

  Jag har redan hunnit boka Murray (en del på 1.1 och en del på 1.4). Frågan är hur motiverad han är i en träningsturnering veckan innan en slam. Inte blir det sämre av att han möter en hemmason som borde vara mer motiverad.

  Sen har jag markerat Peng och Zheng som intressanta bokningar. Samt att jag kan tänka mig att spela Keothavong om hon går break eller set ner.

  Låter det som vettiga matcher tycker du?

  /M.F

  MEKONGS BLOGG sa...

  Zheng är en utmärkt bokning! Cray-Keo tror jag blir bra trading på! Jag startar nog med att boka den som breakar först.