Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  01 maj 2009

  En politisk helgdag.

  Aftonhorans Bloggportalen finns Mekongs Blogg med. På topplistan, "Mest besökta proffsbloggarna i kategorin Politik och samhälle", är bloggen just nu på plats nummer 12. Detta märkliga faktum beror på att man måste kategorisera sin blogg i 3 kategorier. Det här är en ekonomiblogg i första hand men jag valde som nummer 2 och 3 politik och vetenskap. Därav min placering bland politikerbloggarna. Då passar det väl utmärkt att en dag som denna skriva ett politiskt inlägg.
  För mig personligen är första maj först och främst en dyster dag då man vårdar sitt bakrus. Annars kommer underligt många människor idag att ge sig ut på gator och torg och kräva att arbete och utbildning ska beskattas hårdare. De kommer samtidigt att kräva att alla arbetsfria inkomster höjs. Det vore att bygga framtidens Sverige på mycket lösan grund minst sagt. Landet sitter redan idag alltför fast på bidragsgrundet, och det lär bara bli värre för var dag som går!
  Mona Sahlin kommer att leda den här kören "Ropen skalla, bidrag åt alla! Förmodligen finns det inte en enda åsikt där jag personligen har samma inställning som Mona Sahlin och hennes medlöpare. Nu när Mekongs Blogg blivit så politisk till sin natur krävs det naturligtvis att man genomför en opinionsundersökning.
  ....
  Vilken av följande kvinnor vore svårast att vakna upp tillsammans med varje morgon? Det går att rösta i högerkolumnen!
  • Mona Sahlin, 52.
  • Wanja Lunby Wedin, 56.
  • Margareta Winberg, 61.
  • Annika Östberg, 54.

  Alla dessa fyra damer sänder lätt kalla kårar längs min ryggrad. De två första kräver ingen större presentation. Margareta Winberg blev ökänd för några år sedan när hon ville skiva om Everts Taubes visor så de bättre skulle passa in med hennes åsikter. Annika Östberg är förmodligen Sveriges värsta dömda brottsling på damsidan.

  Eftersom det är sommar och sol utanför fönstret passar Evert Taube utmärkt. Här följer hans i mitt tycke finaste visa. Det var den som väckte Margareta Winbergs ilska och som hon ville "förbjuda"!

  ....
  Här nedan följer även ett exempel på "politik" av den sämsta sorten, mordförsöket på Hollands drottningfamilj!

  ....

  3 kommentarer:

  Anonym sa...

  Ditt val av fyra skator är ok. Men i mitt tycke har du glömt riksskatan nr:1 Maud Olofsson

  MEKONGS BLOGG sa...

  Kanske borde göra det för "jämviktens skull"!

  MEKONGS BLOGG sa...

  Kunde inte ändra på omröstningen eftersom en röst redan lagts!