Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  02 maj 2009

  Öl, tennis och andra livsviktiga angelägenheter.


  Utan minsta överdrift kan det slås fast att konsumtionen av öl antagit oroande proportioner senaste dagarna. Det är nu icke mycket att göra åt då solen gassar och livet leker. Öl finns, alltså måste det drickas! Människor har faktiskt druckit öl i hela 7000 så det är gamla traditioner som måste upprätthållas. Igår blev det även badpremiär för min del och det var svinkallt i vattnet, säkert inte mer än 12 grader.

  Det är en del intressanta tennismatcher på programmet idag och en av dem är förmodligen redan en klassiker innan den ens har spelats! Här kommer Djoko i en match som utvecklar sig i en helt annan riktning är man tror. Humorvarning utfärdas!  Djokovic (1,74)-Federer (2,32)

  Oerhört intressant seminfinal idag. Det mesta talar för Djoko som har visat långt bättre form än Federer under hela grussäsongen så här långt, och det gäller även den här veckan. Federer fick visserligen upp serveprocenten till 65 % igår, där måste den ligga om han ska kunna kunna betvinga Djoko, men han släppte upp blåbäret Zverev till ett tiebreak. Låg ganska tungt bokad på Federer i det läget men sensationen uteblev!

  Förmodligen kommer Djoko att bolla bort schweizaren. Han kommer förmodligen att attackera Federers forehand och försöka tvinga fram misstag tidigt i matchen och därmed få Federer ur balans. Hela Federer är ur balans sedan länge vilket en och annan krossad racket vittnat om. Jag bedömer nog chansen att Federer slår sönder ytterligare en racket idag till minst 50 %. Borde egentligen gå att spela på en sådan något udda marknad! Ingen av dessa lär rubba Nadal i finalen. Marknaden ger Nadal 94 % chans att nå dit och det speglar väl Gonzalez möjligheter att rubba honom.

  Hon är faktiskt bara 27 år gammal men så gick hon i pension redan vid 22! Videon med Anna är svår att tröttna på, Den piggar alltid upp och kan få en i form till vad som helst, när som helst! Den som ändå vore 20 år yngre och 20 gånger rikare!

  3 kommentarer:

  peter sa...

  Snygga bilder av Anna att vila trötta ögon på.

  Vore även intressant om du har tid att uppdatera Mekongs Bank investment,och se om resultatet kan liknas med ditt rekordförsök.

  Hoppas på en lyckosam vecka för dig.

  MEKONGS BLOGG sa...

  Jag jobbar på det1 Resultatet är inte samma eftersom man kan ta större risker med små summor än med stora!

  peter sa...

  Hmm det var ju väldigt synd att du skulle exprimentera innan Investeringsperioden var slut.

  Tyvärr såg jag att det var bara en marginell uppgång jämfört med ditt exprimentkonto.

  Du kanske kan planera ditt expriment bättre nästa gång.

  Lycka till.