Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  07 april 2009

  Så besegrar man skurkar!.

  Potito Starace och Oscar Hernandez spelar tennis i Casablanca. En sådan match tar man inte i med tång ens, om man nu inte tänker ett steg längre, eller snarare många steg lägre, ända ner i helvetets djup faktiskt. Alltså tänker man som Satan. Ett riktigt syndafall kan vara på gång att drabba tennisbanan i Casablanca!
  Oscar vann första set och jag gjorde inte ett dugg. Oscar gick loss in andra set och oddset sjönk under 1,3. Dags för Mekong att ta Djävulen vid hornen och boka kulor.
  Lille Potito vann andra set "lätt" och oddset är nu nere på häpnandsväckande 1,15 på honom. Oddskurvan till höger reflekterar alltså marknaden efter 1-1 i set. 3,6 millar är omsatta och en jättekupp är i hamn för Oscars spelsyndikat! Kul att man kan vara med och lägga beslag på en liten bit av den smutsiga kakan.
  Det kan svänga igen och jag är faktiskt grönare på lille Oscar än jag är på lille Potito!
  I avgörande set står det 1-1 nu. Ändå 1,13 i odds på S.
  6-3 till S. Alla vidare kommentarer är överflödiga!

  3 kommentarer:

  Manne sa...

  Försöker igen:

  Tjena mr M!
  Är nyfiken på oddsen vad oddset är för att följande ska inträffa i tennis.
  Spelare A vinner första set, men förlorar andra. Vad är oddset för att A vinner det tredje? Jag skulle gissa att spelare A vinner 55-60% av fallen. Skulle också gissa att procenten stiger i damtennis. Rätt eller fel?

  Visst har du statistik över detta?
  Vad spelarna har för startodds, vem som är favorit osv är jag i detta fall helt ointresserad av.

  mvh
  M

  Anonym sa...

  När ska ATP-touren kunna sätta dit dom här killarna?

  MEKONGS BLOGG sa...

  Viss har jag statistik över detta, resultatet av många års vedermödor! Ändå är det intressantare hur varje enskild match utvecklas i sig själv! En tennismatch är en besvärlig slumpvandring som icke lever av statistik och erfarenhet allena!
  Vad gäller fusk och mygel kommer det alltid att förekomma. Det gäller att alltid trycka ner det på "lämplig" nivå. Eftersom tennissporten har få inblandade jämfört med tex fotboll är det svårare att bevisa!