Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  11 april 2009

  Påskaftonens affärer.

  Påskafton kräva bomber och granater, och ett rejält fyrverkeri! Varsågoda! Glad påsk!  Medina Garrigues (3) - Jankovic (1,5)
  Marknaden har lärt sig läxan från igår och hissat upp oddsen på serbiskan. Motståndet är bättre och J har icke imponerat! Idag investerar jag inget från start utan satsar på livehande fullt ut. Boka break kanske kan vara något! Vi får se!
  Den första semifinalen Suarez Navarro-Cirstea hade redan börjat när jag skrev det här inlägget. I andra set hade vi över 1,3 miljoner omsatta på 1,01-1,02 på SN. Nu står det 1-1 i set och oddset på SN fån 1,01 till 1,5! Alla övriga kommentarer är överflödiga!
  Cirstea bröt direkt och oddset ner till 1,7! Är tyvärr bara 16 k grön på C. Borde varit det tiodubbla! Bland annat gick en stor bokning på SN till 1,04 under tiebreaket aldrig i genom! Det kostar att inte ha en courtsider på banan! Å andra sidan var det nära att jag tog ledigt helt från matchen!
  2-1 till C och hon servar. 1,37 är lägsta oddset på C så här långt! Nu är oddsen jämna!
  3-2 till SN och oddset på henne raskt ner till 1,37!
  6-2 till SN och något av en antiklimax efter all dramatik! Typiskt damtennis!
  4 games spelade mellan MG och J och redan 2 break. Kan bli nåt det här!
  3-3 och 4 break! Oddset på Jankovic pendlar mellan 1,5 och 2!
  5-5 och 6 break!
  7-5 till Jankovic efter 1 timme och 34 minuter. 117 bollar spelades och J vann med 59-58. Det spelades alltså 9,75 bollar per game vilket är mycket. J står i 1,2 i odds vilket får betraktas som lågt i en ytterst jämn match med 7 break så här långt!
  Andreev (2) - Ferrero (2)
  Jämna odds i Casablanca. Inte fan spelar jag mot en spanjor på grus! Lätt som en plätt.
  Annars har kvalet i Monte Carlo dragit igång men det känns föga inspirerande att engagera sig i dessa matcher på tennisbörsen. Frågan är om jag klarar av att helt ignorera matchen Oscar Hernandez - Olivier Rochus.

  Inga kommentarer: