Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  12 april 2009

  Påskdagens (kärleks)affär(er).

  Följande viktiga tillkännagivande har nått Mekongs Blogg.
  gold guld bangkok
  OFF COURT - MR. AND MRS. FEDERER
  guld gold
  Dear Fans
  Earlier today, in my hometown of Basel, surrounded by a small group of close friends and family, Mirka and I got married. It was a beautiful spring day and an incredibly joyous occasion. Mr. and Mrs. Roger Federer wish all of you a Happy Easter weekend.
  silver gold
  Love, Roger
  bangkok
  Meddelandet finns på Federers hemsida på nätet. Denna hemsida är annars en förskräckligt anskrämlig historia. Bättring tack! Paret träffades första gången under OS i Sydney 2000 där båda tävlade för Schweiz. 31-åriga Vavrinec pensionerade sig från WTA-touren 2002. Paret ska tydligen ha barn till sommaren. Detta faktum lär minska ner möjligheterna för Federer att åter nå förstaplatsen på rankingen.

  Miroslava Vavrinec

  • Kallas för Mirka.
  • Född 1 april 1978 i Bojnice, Slovakien.
  • Längd 174 centimeter.
  • Vikt 59 kg. Är nog mer nu och för eviga tider!
  • Högerhänt spelare.
  • Nådde nummer 76 som högsta ranking 10 september 2001.
  • Spelade in 260 832 dollar under de 4-åriga karriären.
  • Har Mirka och Roger spelat en riktig match? Jodå! 30 december 2001, Hopman Cup i Perth, mixed dubbel. Alicia Molic/Leyton Hewitt vann med 6-3, 6-1!
  gold gold
  Oscar Hernandez (1,76) - Pablo Andujar (2,22) spelar kvalmatch i Monte Carlo om en halvtimme. Jag vågar mig faktiskt på en slant på självaste Oscar. Pablo är rankad 89 i världen och kan säkert spela tennis på grus, han är ju spanjor. Det kan nummer 64 Oscar också, åtminstone under en kvalmatch!
  Oscar lille! Hur kunde du förlora första set?
  Oscar lille! Du hade andra set i din hand och oddset på dig sjönk till 1,32. Sen släppte du upp Pablo till ett obehaglig tiebreak där oddset på dig är uppe i 6 som högst. Sen fick du till det! Måste du nödvändigtvis höja blodtrycket på de stackars supportrar du har kvar? Jag är så kallsvettig att jag blivit tvungen att gröna ut mig!
  3-0 nu Oscar och oddset ner till 1,07! Nu ska det väl ordna upp sig! Har ända minskat ner det gröna på dig eftersom det är billigt nu!
  Du ledde med 5-0 och oddset stod i 1,01! Det är väl inget lurt på gång, Oscar!
  Härligt Oscar, 6-2! Jag ser redan fram mot din nästa match!
  Jelena Jankovic (1,34) - Carla Suarez Navarro (3,9) spelar final i Marbella. Jelena har sannerligen bjudit på sig själv den här veckan. Hon har lagt upp sig ordentlig och för oss vakna aktörer på tennisbörsen har de bara handlat om att sätta dit den! Bara därför är risken uppenbar att det blir en trist historia idag. För spanjorskan är det en stor dag och det kan lätt sätta sig i huvudet. Jag agerar icke före match.
  Första set till Jankovic med 6-3! Har icke agerat i matchen än! Jag har haft 100 % av min mentala uppmärksamhet riktad mot Oscar Hernandez. J vann en 3-setare där jag inte var inblandad. Var ute i solen och drack öl istället!
  Robin "psyko" Söderling (1,71) - Simon Bollelli (2,34). Jag känner icke till hur läget är med eventuella fysiska defekter vid sidan av de rent psykiska men matchen bör bokas om S vinner första set!
  Kunde ha blivit bra betalt om man engagerat sig i den här 3-setsmatchen. Var ute i solen och drack öl istället!
  Ferrero (1,5) - Serra (3,0). Skulle gärna spela på 2-0 till spanjoren men det verkar vara lång väg till de 2,5 i odds som krävs på rent matematiska grundvalar! Just nu 2,2 på Betfair och det är väldigt snett då F står i 1,5 som matchvinnare! Egentligen bör man boka i detta läge men man kan inte vara med överallt! Likviditeten är usel på setmarknaden!


  2 kommentarer:

  Nicholas. sa...

  Sök på google "who is failure"

  Lite kul vilken sida som komemr upp som första träffen.. haha

  MEKONGS BLOGG sa...

  Kul!