Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  10 april 2009

  Den långa fredagens affärer.

  När allas vår frälsare försmäktade på korset förekom det faktiskt spel och dobbel. De romerska soldater som översåg händelsen kastade tärning om Jesu klädespersedlar. Förmodligen är spelarens värv som yrke betraktat det tredje äldsta i världen.
  Tennisen tar icke ledigt denna dag så det är bara att hänga på.

  • Roberta Vinci (7,6) - Elena Jankovic (1,15). Man kan undra om Roberta är släkt med Leonardo. Skämt åsido. Hon lär ändå behöva genialiska tenniskunskaper för att betvinga serbiskan. J är ändå långt ifrån sitt forna jag och en bokning är billig.
  • 6-3 till Vinci i första set och min lilla bokning har betalat sig. Har faktiskt väntat ända tills nu med att gröna ut mig och har fått hela 1,68 i odds på Jankovic för besväret. Sådan här lång väntan är icke att rekommendera då man bör inkassera "säkra" vinster i ett klart tidigare skede. Ibland blir man girig och den här gången gick det vägen. Som vanligt när man bokar ett lågt odds och allting faller på plats så undrar man varför man inte tagit en större position från start!
  • Ofattbar dramatik i matchen. Jankovic har varit nere i 1,01 i odds och sen uppe i nästan 1,9. 5-5 nu och det är inte slut än! Hej och hå!
  • Jankovic vann efter ett gastkramade tiebreak.
  • Tamira Paszek (2,2) - Aleksandra Wozniak (1,83). Nummer 69 mot nummer 35! 18-åriga Tamira är i storform och jag tänker handla direkt på henne eftersom jag anser oddsen borde varit de omvända. Aleksandra är inte heller lastgammal så vad som helst kan hända i en match där båda två inte är vana att gå långt i turneringar.
  • Här går det inte lika bra. Första set till W med 6-3! Jag slänger in mera pengar och hoppas att dom inte förvandlas till luft!
  • Så där ja! "Till den som har ska vara givet", står det väl i bibeln nånstans! 1-1 i set, utgrönad och klar, pengar på båda sidor om nätet. Glad påsk på er alla! Idag blir det ingen övertid framför skärmen! Nu blir det en whisky, sen en whisky till och sen kan vad som helst hända!

  2 kommentarer:

  Anonym sa...

  Hur lagt handades tamira,lamnade skiten och sag att hon tappade i tb :(

  mvh Igor

  MEKONGS BLOGG sa...

  Jag fick inget på 1,02 i alla fall! Såg aldrig matchen!