Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  03 april 2009

  "Dårfinkar och dönickar", eller "Dumhetens brödraskap"!


  thailand, bangkok, pattaya

  Det har varit den bästa veckan någonsin på tennisbörsen. Ändå känner jag mig som både dårfink och dönick just nu, eller kanske som en bankir på domedagen.
  Visst hade jag bokat en slant, alldeles för lite, på Nadal till 1,20 men jag beslöt mig för att aldrig följa matchen. Visst vet jag att Del Potro vann första set och oddset var uppe över 2 på honom och sen var uppe i över 6 igen när Nadal vann andra set. Visst tar det bara några sekunder att förboka Nadal till 1,02 men ibland är man tillräckligt lat och trött för att inte offra den tiden! Vem fan plockar in 0-3 på Nadal i avgörande set? I alla fall inte Del Potro som förlorat de senaste 9 seten mot Nadal! Godnatt jord!
  Visst hade det varit lätt att med en billig investering vunnit ihop till en ny bil! Att det ska vara så svårt att lära sig att aldrig lita på slumpens demoner! Det var väldigt lätt att boka 50 k på 1,02 på de bägge ryska damerna tidigare under kvällen. Nog var den uppgörelsen ytterst lönsam i sig själv men det var då det!
  guld silver guld silver
  Snooker
  Higgins (2,54)-O'Sullivan (1,63)
  O bör icke få problem men han är alldeles för oberäknelig för de stora pengarna. Att boka framevinnare kan bli intressant och sådan strategi blir lätt lönsam om matchen är jämn!
  Oj vad bra det gick att boka framevinnare!
  Murphy (1,75)-Day (2,3)
  Kanonodds på Murphy! Man bör gröna ut sig så snabbt det går och inte förfalla till girighet! Day är en luring som inte bör underskattas!
  Aj aj aj vad dåligt det gick!
  thailand, gold, silver
  Tennis
  Djokovic (3,25)-Federer (1,43)
  Uppenbarligen har marknaden bra förtronde för Federer eller dåligt sådant för Djoko! Jag håller icke med och enlig den ofattbart avancerade och komplicerade analys som jag själv genomfört av dessa bägge utmärkta tennispselare, så är jag sannerligen beredd att höja oddset på schweizaren till åtminstone 1,7. All-in på Djoko alltså! Jag skojar men han är värd ett 5-siffrigt belopp!
  Marknaden har satt ungefär likadana odds på den andra semifinalen Murray-Del Potro. Ska vi möjligen börja tro på ett avgörande genombrott för den unge argentinaren? Det blir i alla fall inte mer än hälften så mycket pengar på honom som på Djoko före match!
  • Jag startar med att boka 10 k på Federer till 1,41!
  • Jag har bokat 10 k till 1,16!
  • 10 k på Federer till 1,40.
  • Bokat 10 k på F till 1,20.
  • 10 k på Federer till 1,41.
  • 1-1 i set nu efter att Djoko fått ordning på både serve och psyke! 57-49 till Djokovic i vunna bollar totalt sett! Mycket intressantare statistik än vad många tror!
  • Jag har gjort en del mindre investeringar än de som syns ovan! Nu är jag 11 k grön på Djoko och 2 k på Federer!
  • 10 000 i vinst på matchen! Kunde blivit 10 gånger mer om jag litat mer på min analys före matchen!
  • Ytterligare en suverän framgång för Mekongs tennisanalyser. Om hemligheten kom ut skulle journalisterna stå i kö utanför mitt hus!

  8 kommentarer:

  Anonym sa...

  mrmekong tappa inte greppet, glöm inte finansmarknaden, guldet, profetior ang framtiden är intressantare än detaljer på matcherna. tror inte de flesta är på din nivå med handeln
  tack för bra blogg

  mvh
  Peter

  MEKONGS BLOGG sa...

  Att inte tappa greppet är vad allt handlar om egentligen. Det svåraste som finns här i livet!

  Storstrut sa...

  Novak Djokovic - 125 kr
  Roger Federer - 7500 kr

  MEKONGS BLOGG sa...

  Mekong kan bättre!

  Storstrut. sa...

  Möjligt mannen, som vanligt är allt lätt med facit i hand, det som ställde till det för mig var att jag sysslade med kortpositionstrading i ett läge som krävde längre positioner, var på fint plus innan. Bara att ta nya tag och förbereda sig för Murray.

  MEKONGS BLOGG sa...

  Intressant match!

  Anonym sa...

  Juan Martin Del Potro - 12653
  Andy Murray -192

  MEKONGS BLOGG sa...

  Synd det inte var tvärtom. Alltid godkännt när man håller nere förlusten!