Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  08 mars 2009

  Tennis och Titanic.

  Egentligen borde jag ha med oddskurvan från 5-setsmatchen Johansson-Sela men jag roar er med finanshumor istället. När man befolkar livbåtar nuförtiden är det en annan prioritering än förr. Det var givetvis extremt ont om överlevande bankirer efter Titanic.
  Annars kan man ta sig en titt på domedsagsklockan i högerkolumnen. I veckan som kommer är det dags för den amerikanska statsskulden att passera en ny skrämmande milstolpe på 11 000 miljarder dollar. Det totala amerikanska skuldberget är mångdubbelt större.
  Tennis var det ja! Svårt att förlora pengar på en 5-setare där man har "plockat" ut vinnaren på förhand. En avgörande match stundar strax och startoddset på Vinciguerra är 1,65. Har ingen aning om hur det kan tänkas gå och avstår handel, åtminstone under första set. Lär bli mycket nerver och många set.
  ....
  Man kan inte klaga på spänningen i tennisen. Tyvärr vann Israel landskampen som var gastkramande ända in i mål. Kanske ändå en slags poetisk rättvisa efter den kränkande behandling som den vedervärdige Ingmar Reepalu och extrema vänsterkrafter utsatte det gästande landslaget för. Det är synd om malmöborna vars polisbudget förstörts för åratal framöver. De brottsoffer som detta faktum skapar framöver kan be Ingmar Reepalu om en förklaring. De lär aldrig få någon!

  5 kommentarer:

  Från konsumera till konsumindre sa...

  Jag instämmer, det är verkligen synd om malmöborna. Vad är det med folk egentligen? De flesta av grupperna som deltog var inte ens där för att demonstrera mot Israels krigsföring, utan mot imperialismen. Varför inte starta en arg hemsida istället? Idiotiskt.

  Anonym sa...

  Instämmer i inlägget ovan, men med Mekong är det inte mycket jag instämmer längre.

  Känns lite fel att prata om "Kränkande behandling" i detta sammanhang. Har du sett hur det går till vid en israelisk gränskontroll någon gång?

  Om polisinsatsen blev dyr är självklart synd, även om jag tycker att Mekong överdriver lite lätt. Det hade väl blivit lika dyrt(om inte dyrare) med publik inne i hallen. Inte tror väl Mekong att demonstranterna hade uteblivit? Nej då kanske en och annan hade slunkit in och ställt till det ordentligt. Så vad Repalu har för skuld i att det blir mindre poliser på Malmös gator får du nog förklara en gång till. Repalu ville inte arrangera alls och då hade vi ju sluppit kostnader. Matchen skulle inte ha spelats alls naturligtvis.

  MEKONGS BLOGG sa...

  Malmö kommer inte att få pengar från rikspolisstyrelsen för sina utgifter utan måste spara in pengarna framöver, alltså färre poliser på gator och torg!
  Om kinesiska idrottsmän kommer till Sverige och tävlar ger jag inte dom skulden för att kinesisk militär mördar munkar i Tibet! Ingen skyller väl raketer från Gaza in i Israel på araber i Rosengård osv! Idrottsutbyte blir ganska komplicerat om man blandar in politiska konflikter!

  Rasmus sa...

  Gubben heter Ilmar, inte Ingmar..

  Kent Svensson sa...

  Jag får det inte till att gå ihop med krona sjunker emot dollarn?
  Kent
  metalstyrka