Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  08 mars 2009

  Ingmar Reepalus stödtrupper!


  "De svartklädda demonstranterna lyckades inte ta sig in i Baltiska hallen. Därmed var polisens insats lyckad", menar polisens kommenderingschef Håkan Jarborg Eriksson.
  "Det var vår huvudsakliga målsättning, så vi är oerhört nöjda".
  Det är nog många medborgare i vårt avlånga land som inte imponeras det minsta av polisinsatsen. Idag sitter den imponerande summan av 1 (en) person anhållen för brott! Tittar man på filmen begås masssor av brott och ingen springer direkt benen av sig för att beivra dessa. Man har dragit ihop poliser från hela landet och lyckas inte ens försvara sina egna fordon!

  Det ska bli intressant att se hur många fotbollsmatcher där risk finns för bråk som kommer att spelas utan publik i Malmö. Alla vet givetvis svaret på den frågan! Ingmar Reepalu är givetvis en obehaglig pajas som har givit det gränslösa hyckleriet ett ansikte.

  Davis Cup

  Tomas Johansson (2,36) - Dudi Sela (1,71)

  Vi anständiga och sportintresserade människor bänkar oss idag klockan 13 framför TV 8! Mycket bra odds på israelen. Det startar vi på!

  3 kommentarer:

  Johan sa...

  Inte visste jag att du var så stormförtjust i de här judarna. Deras uppträdande under matcherna är en skandal och det är alltid skandal när Israel är med i idrottssammanhang. Du kan ju kolla lite efter det på youtube om du orkar. sök på chak attack bla. Annars har du rätt att matchen skulle haft publik om man nu väljer att spela den. Om det kan vi ha olika åsikter, nu handlar det ju om stålar. Det gick ju inte så jävla bra för dig när du gick in på Sela i Helsingfors från starten, trodde du lärt den läxan. Tompa kan inte röra sig men han är bra i DC och Sela kunde bara nätt och jämt slå vår andre invalid. Jag betraktar matchen som helt jämn men nu måste jag dra och lira tennis själv. Frånsett ditt vurmande för Israel är jag mycket förtjust i din blogg och särskilt vad gäller tennisen. Lycka till!

  /Johan

  MEKONGS BLOGG sa...

  Jag hade aldrig ställt mig på den galna mobbens sida oavsett de stackars tennisspelarnas nationalitet. Har inget med Israel att göra.
  Vad gäller tennis är den största skandalen alla uppgjorda matcher och jag kännr inte till några sådana med israeler inblandade. Jag känner inte till mycket om israelisk sport överhuvudtaget. Vad gäller Sela är han svåranalalyserad och bör unvikas i spelsammanhang. Ändå spelar man!

  Anonym sa...

  är sorgligt att se hur polisen gång på gång daltar med vänsterslöddret!

  önskar att dessa sk revolutionärer åkte ner o försökte slå sönder mina föräldrars hemstad belgrad.

  därnere är det inte tal om nån löjlig dialogpolis utan packet får vad dom förtjänar.