Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  19 februari 2009

  Tennisskandalen i Malmö.

  Tänk att Sverige numera är ett land där en liten löjlig fritidsnämnd i Malmö bestämmer om vi kan gå och titta på tennis eller inte. Man skyller på säkerheten. Ren bluff! Polisen i Malmö har inget att invända och anser sig kunna klara av arrangemanget. En kommunist i fritidsnämnden har sagt helt öppet att beslutet är politiskt.
  Det är en skrämmande utveckling om man ska behöva leva i ett sådant land framöver! Småpåvar och politiker med läskiga åsikter får blodad tand och kan fortsättningsvis styra vilka sportevenemang som för tillfället kan bevistas av medborgarna!
  Ännu mera skrämmande är att Carl Bild viftade bort frågan som ointressant. Han som är ansvarig för våra relationer med utlandet borde intressera sig för en politisk aktion som skämmer ut vårt land och ger ett obehagligt eko utomlands. Eller är det egentligen meningen att vi ska fjäksa in oss i obehagliga diktaturer?
  Vi hade i början på veckan skandalen i Dubai där Shahar Peer inte tilläts starta på grund av sitt ursprung. Några dagar senare är vi på samma nivå i Sverige. Usch!
  I Kina brukar människor som plågas av lokalpolitiker åkalla gudarna och be dem att från sin upphöjda position urinera på missdådarna ifråga men sådant språkbruk tänker jag inte hemfalla åt, åtminstone inte idag!

  2 kommentarer:

  Anonym sa...

  riktigt dåligt skrivet Mekong!
  Skandalen är väl att vi över huvud taget ställer upp mot dem. Total bojkott är det enda rätta!

  MEKONGS BLOGG sa...

  Dumheter! Kommunister och hamaskkramare ska inte bestämma över mina idrottsupplevelser. Vi skämmer ut oss i hela den anständiga världen! I vissa diktaturstater lär man jubla och i Rosengård i Malmö. Kanske är bojkotten av tennispselare med fel religion ett köttben till Rosengård för att föebygga att intifadan där tar fart igen!