Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  01 februari 2009

  Herrfinalen i AO.


  Svårt att undvika att vinna pengar om man agerat efter Nadals oddskurv men det går! 268 miljoner omsatta vilket är mindre än väntat!

  Nadal har precis vunnit 3:e set i tiebreak. Federer såg länge ut att ha setet i sin hand och hans matchodds var nere på som lägst 1,34. F brände breakbollar på löpande band! Nadal står just nu i 1,58 och jag ska boka en del på detta. Det är en spekulation i att Nadal börjar bli trött och fortfarande har 5-setaren mot Verdasco i benen. Vissa sådana tendeser syntes under 3:set men Nadal kom som sagt igen med besked! 187 miljoner har omsatts på Betfair under 3 set och det är mindre än vad jag trodde på förhand! Annars handlar jag mera odds i den här matchen än tidigare under AO. Är ganska röd på Nadal och ska försöka minska ner på det under 4:e set.
  .....
  Man får inte ha problem med hjärtat när man håller på med det här. Våldsamma svängningar i 4:set! Federer gick loss i setet med ett break och jag blev av med en del rött på Nadal genom bokning av F till 1,89! Nadal bröt tillbaka och radade upp ytterligare breakchanser. Jag har bokat mer på Nadal till 1,34! Det är världsklass på spelet och Federer leder setet med 3-2!

  Man får inte ha problem med högt blottryck när man håller på med det här! Vi får ett 5:e set och en legendarisk final blir ännu mera legendarisk hur det än går. Federer har börjar serva lite bättre och då händer det saker! Jag är nära 0 på Nadal och rejält grön på Federer. Den där spanjoren måste väl bli trött snart!

  Man får inte ha problem med nerverna när man håller på med det här! Mannen från Mallorca sviktde inte fysiskt sett och slet sig till titeln i AO. Federer såg tröttare ut vilket är lite överraskande. Det blev ingen förlustmatch för mig men borde ha blivit en rejäl vinstmatch. Det berodde på att jag spelade hasard och spekulerade i slutresultatet. Jag skulle ha tradat mig lika grön på bägge men girighetens demoner vann den matchen mot tradern.

  2 kommentarer:

  Robin sa...

  Vem vinner?
  Jag har mest grönt på Fed

  MEKONGS BLOGG sa...

  Jag med!