Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  01 februari 2009

  Dags att sammanfatta tennisturneringen i Australien men en något vågad kolumn.

  Idrottare på elitnivå förbrukar enorma mängder kolhydrater. Det är icke ovanligt att man ersätter dessa förluster med intag av bananer. Tennisspelare är inget undantag. Maria Sharapova, hon var världsetta för inte så länge sedan, stärkte sig ofta med denna nyttiga kolhydratkälla. Nu fick vi aldrig se henne i aktion i Australien. Hon har haft en allvarlig skada i axeln och inte kunnat träna ordentligt.
  Det jag annars minns mest från den här tennisturneringen är matchen Jankovic-Bartoli. Det man kunde notera under den matchen var att Marion Bartoli utan minsta betänkligheter förtärde bananer på samma vis som Sharapova. Vad gäller Jelena Jankovic så var taktiken en annan när hon ville höja blodsockerhalten. Hon använde högerhanden för att försiktigt bryta av en bit banan. Inte nog med det! När hon stoppade in bananbiten i munnen döljde hon försiktigt denna manöver med den andra handen. Ingen risk för oanständiga diskussioner där inte. Och kom ihåg att alla fantasier alltid finns i betraktarens öga!
  Och nog fick vi en klump halsen när Federer var ledsen! I alla fall jag! Jag lider med honom! Nu ska de bli skönt att få sova ut ordentligt efter två intensiva tennisveckor! Godnatt Australien!

  Inga kommentarer: