Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  25 januari 2009

  Tennis igen.

  Nog varnade jag för Marion Bartoli igår och jag blev minst sagt sannspådd. Det är jackpot varje dag på tennisbörsen numera! Något överdrivet kanske men järnet måste smidas ordentligt när man med fog kan bereckna sig som tennisorakel. Orakel är måhända fel ord i sammanhanget eftersom den här verksamheten handlar om vetenskap och icke om gissningslekar.
  Bartoli imponerade stort igår. Hon har bantat ner sig ett antal kilo och har plötsligt världsklass i sin rörlighet på banan. Jag kollade ett antal foton från förra året och skillnaden är remarkabel. Bartolis grundslag var säkra och fulla av tyngd och till och med hennes serve var hyfsad. Hon spelade helt enkelt ut Jankovic vilket inte är lätt! Tittade man på Jankovics serve idag, särskilt andraserven var rent pinsam, så var den usel! När ska damerna lära sig serva? Förmodligen aldrig och inte mig emot!
  Jag har fått 2 tackbrev igår ! Den ene hade läst den här bloggen och med hjälp av den fått ihop pengar till en ny teve! Fler detaljer gavs inte om antalet tum, skärpa och annat bildskärmsgodis. Näste man skulle köpa ny bil på tack vare den olycka jag förutspådde att Ana Ivanovics skulle drabbas av. Hur ny och hur stor framgick inte! Är det en ny volvo kan man fundera på hur stor insatsen var! Jag skrev i alla fall ett svarsbrev och anhöll om att få åka med en sväng om han har vägarna förbi mina trakter. Det är väl det minsta han kan bjuda på!
  Federes match var klart intressant! Jag såg tyvärr bara de två första seten! Orkade inte längre utan somnade. Oddset på F stod i 1,10 före matchen och steg till över 2 vid 0-2. Hade inte varit svårt att vinna ihop till en ny bil där!
  Lyckades komma tillbaka från drömmarnas värld efter att Dokic vunnit första set med 7-5 mot Kleybanova! Dokic vann till slut med 8-6 i avgörande!

  3 kommentarer:

  Johan Björkqvist sa...

  Bra där Mekongmannen, Federer vänder? Jag väntar på Kleybanova där jag tycker att startpriset är lite fel. Vad anser du?

  Robin sa...

  Bra med uppdateringar nu, kul!
  Vilka tror du vinner vinner AO?

  MEKONGS BLOGG sa...

  Del Potro och Zvonareva!