Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  13 januari 2009

  Dagens snooker.

  Jag bestämde mig för att inte handla på matchen Fu-Higgins vilket var synd eftersom den blev jämn och spännande. Hade varit svårt att inte vinna pengar. Det är bara att kolla in Higgins oddskurva här bredvid!
  Nästa match på programmet är Ryan Day (1,66)-Mark Allen (2,5). Kim Hartman sa på Europsort nyss att hann tror starkt på favoriten. Det gör inte jag utan startar upp handeln på Allen. Jag tror på en jämn match med fin handel. Så grundprincipen blir att boka den som vinner ett frame!
  .........
  Lätt som en plätt! Kommer man in på rätt man från början är det bara att gröna ut sig snabbt så är man av med matchen. Blev aldrig jämnt när väl Allen kom igång! Står just nu 5-1 till Allen och jag har bokat upp mig till 1,03, ifall ifall! En billig försäkring i detta läge.

  2 kommentarer:

  Axel sa...

  Varför inte ligga på Allen från start och skippa i att trada och ta en kopp kaffe och relaxa för att sedan casha in. I längden blir det ju finfint plus med 2.5 i jämna matcher och varför ödsla onödig tid på en massa tryckande på datorn :)

  Du kanske har statistik på det här, hur det går i de matcher där du tar position från början, och hur stor skillnad tradingen gör?

  Tack för en finfin blogg!!!

  MEKONGS BLOGG sa...

  Det gäller ju att skaffa sig en säker vinst genom att trada så man inte riskerar förlust! Aldrig slöseri med tid att ägna sig åt nåt så kul!