Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  11 december 2008

  Äntligen snooker.

  Äntligen ett stort och intressant evenemang på spelbörsen. Det handlar givetvis om Maplin UK Champinship i snooker 13-21 dec. Jag kommer naturligtvis att investera ordentligt på matcherna och redovisa analyser och resultat här på bloggen.
  Som favorit till slutsegern har jag Ronnie O'Sullivan, världens bäste snookerspelare. Han ger 3,6 i odds just nu och det är spelvärt.
  Annars är Ronnies privatliv en gastkramande historia av de mesta sorters elände. Han har en far som sitter inne för mord. Själv har han missbrukat både alkohol och diverse andra substanser under årens lopp och varit inblandad i brutna förhållanden och andra våldsamma incidenter. Han är därför en mycket oberäknelig spelare vid bordet men går inte att stoppa när han är på humör. Han lär vara nyförsonad med sin fru och det gynnar honom i turneringen. Dessutom spelas matcherna redan från början i bäst av 17 frames. Så långa matcher är alltid förmånligt för de bästa spelarna. Tillfälliga svackor räcker inte för att de ska förlora som när man spelar bäst av 5 frames i början på andra turneringar.
  Om jag ska peka ut en andrahandsfavorit får det bli Stepehen Maguire. Då kan han eventuellt få möta Ronnie i en final.

  5 kommentarer:

  goooooood girl sa...

  your blog is very good......

  Anonym sa...

  ja j..lar vad jag saknar eurosports snookersändningar med hmm glömt vad han heter, Kaj någonting? som kommentator... jag bojkottar comhem pga deras nonchalanta attityd mot mig och många andra kunder,(dom plockade bort eurosport och tycker vi ska se TV4 sport istället.

  MEKONGS BLOGG sa...

  Eventuellt kan du titta via Eurosports hemsida på nätet! Kim Hartman heter den vältalige kommentatorn!

  Anonym sa...

  Tycker det är skönt att slippa eurosport. Visar ett helt set fram till 5-5 i tiebreak när de byter till en annan match där spelarna håller på att bolla in, ungdomsturneringar i fotboll där producenten väljer att visa en närbild på linjedomarens skor när det blir mål, och lyckas de köpa in en riktig fotbollsmatch kör de den i repris 2 ggr om dagen i en vecka.

  /orthe

  MEKONGS BLOGG sa...

  Man slår knut på sig själv lite väl ofta! Det gäller att försöka hitta godbitarna!