Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  23 november 2008

  Är fotboll dagens religion?


  Svaret på frågan är ja och nu har vi klarat av den detaljen. Fick chansen att visa upp en vacker bild, eller hur?
  Jag släntrade iväg till systembolaget igår för att inhandla en flaska whisky, den där sorten med innehåll av världsklass. Laphroaig givetvis! Det tar minst 20 år att lära sig uppskatta denna mycket rökiga sort så det gäller att börja i unga år om man vill hinna med många njutningsfyllda buteljer under sin krafts dagar. Nog om det!
  En tiggare konfronterade mig utanför spritaffären. En tjej i tonåren bad mig hjälpa till med inköp av sämre sorters alkohol. Jag avböjde vänligt men bestämt och blev belönad med det välkända epitetet "gubbjävel"! Den unga damen tillhörde nu inte den där sorten som går in på Bloninbellas blogg 7 gånger om dagen och drömmer om en glamorös framtid med pengar och senaste modet. Hon tillhörde förmodligen den där sortens damer som redan funnit sin nivå här i livet, den där nivån där man tigger brännvin av äldre killar eller i värsta fall av gubbdjävlar man inte känner. Förmodligen kommer den unga damen att även om 20 år vistas i samma miljöer, några tänder fattigare men icke ett dugg visare, men fortfarande på tiggarstråt i alkoholbolagets närhet.
  .......


  Davis Cup
  Argentina (3)-Spanien( 1,5)
  Del Potro står i 1,65 mot Ferrer och Nalbandian i 1,27 mot Lopez. Om det nu blir dessa herrar som spelar borde alltså en dubbel med de två argentinarna stå i 1,65 x 1,27 = 2,1. (Del Potro är halvskadad och 5 set är 5 set)! Då detta innebär vinst för Argentina borde alltså oddset för att landet vinner DC stå i samma odds. Som synes står det i oddset i 3. Hur agerar man på tennisbörsen med denna analys i tankarna? Själv har jag satsat en del på Argentina som slutsegrare. Blir det nu Del Potro-Ferrer som spelar blir det en gardering från min sida genom en investering på spanjoren. Ska bli intressant att följa utvecklingen.
  Det blev istället Acasuso-Verdasco i fjärde matchen. Acasuso gav 3 i odds före matchen och det blev min start. Kunde inte spel Verdasco till 1,5 enligt taktiken ovan. 1-1 i set nu och oddsen har jämnat ut sig. Kan bli intressant det här!
  Acasuso tog 3:e set och matchen är mycket bra vad gäller trading!
  Matchen gick till härliga 5 set och Spanien vann!


  Lägg till bild

  Jag har alltid ansett att det finns en stor marknad för sportkonst med kvalitet som ännu ej i sin fulla utsträckning har exploaterats. Ni ser själva hur det kan se ut och det är inte så illa. Se här vilken fin affärside´ jag presenterar. Det finns 2 möjligheter här som går att kombinera!
  1. Man målar upp riktiga kvalitetstavlor i olja i Kina eller Thailand till en billig penning.
  2. Man tillverkar dessa med datorers hjälp som på bilden ovan.
  3. Förutom tavlor finns oändligt många andra produkter att tillämpa detta på.
  Jag anser att man kan sälja inramade kvalitetesprodukter på 300-500 kronor styck och att produktionskostnaden borde kunna vara under 100 kronor per styck. Bör kunna säljas både på nätet, via återförsäljare eller i anslutning till speciella sportevenemang. Möjligheterna är enligt min åsikt stora!
  Så mycket tankar och planer och så lite kvar av livet för man är ju trots allt numera bara en gammal gubbjävel, åtminstone sedan igår när jag var utanför systembolaget.

  3 kommentarer:

  goooooood girl sa...

  your blog is well well well......

  Martin sa...

  Hej,

  kommer din spelfond att bli öppen för insättningar nån gång i framtiden?

  MEKONGS BLOGG sa...

  Inte fram till första april i alla fall!