Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  15 november 2008

  Idag är det lördag.

  Dagens tennis
  Djokovic (1,46)-Simon (3,15)
  Simons uppträdande på banan har överraskat de flesta av oss. Han kan allt få till det idag också. Jag startar på honom och grönar ut mig om han vinner första set.
  Klockan är 11:01 och Simon vann första set med 6-4! Han vann 37 bollar av 70 i setet och står forfarande i hyfsade 1,65 i odds. Marknaden fruktar serben! Jag är i alla fall utgrönad och klar. Hallelujah! Nu struntar jag i det här och går ut i skogen.
  Murray (1,44)-Davydenko (3,2)
  Davydenkos uppträdande på banan har överraskat de flesta av oss. Han kan allt få till det idag också. Jag startar på honom och grönar ut mig om han vinner första set.
  Klockan är 14:26 och Davydenko vann första set med 7-5! Han vann 43 bollar av 80 i setet och står forfarande i hyfsade 1,63 i odds. Marknaden fruktar skotten! Jag är i alla fall utgrönad och klar. Hallelujah! Nu struntar jag i det här och tar en öl!
  ........
  Dagens snookerfinal
  Robertson(1,77)-Stevens (2,24)
  Två mycket oväntade herrar möts i finalen i Bahrain. Båda två är tillbaka efter lång tids ökenvandring. Matchen är mycket svårananalyserad och därför tänker jag inte agera i förtid. Brukar innebära intressant livehandel!
  4-3 till Robertson i paus. Betfair har lyckats slarva bort den här matchen så det går bara att spela på marknaden vinnare vilket i och för sig är sammma sak. Likviditeten är tyvärr katastrofalt dålig!
  .......
  Dagerns hockey
  Brynäs-Frölunda
  Jag tänker spela över, alltså satsa på fler än 5 mål om oddset är över 2!
  .......
  Dagens fotboll
  Manchester United-Stoke
  En bortaseger här ger över 30 gånger pengarna. Några hundra bör man nog utmana slumpens gudar med.
  ........
  Dagens poker
  En gång testades följande system av en spelare som aldrig förr spelat poker. Han fick lära sig reglerna timmen före spelstart.
  1. Om någon höjer före dig ska du gå all-in med följande händer: Ess-Ess, Kung-Kung och Ess-Kung i samma färg. Alla andra händer ska läggas.
  2. Om ingen har höjt före dig ska du gå all-in med följande kort: Alla par, Alla händer som innehåller ess och ett annat kort i samma färg, Ess-Kung och alla händer typ 6-7 i samma färg utom 2-3 och 3-4. Alla andra händer ska läggas!
  Detta var allt han behövde göra under hela turneringen. Den enda ytterligare regeln var att han inte skulle agera alls under de 2 första timmarna då mörkarna var för låga.
  Han kom faktiskt till finalbordet och där blev han femma. Startavgiften i turneringen var 2000 dollar och det var fler än 100 startande. Kul grej att testa i en turnering som inte är alltför dyrbar!
  .........
  Dagens pokerfråga
  Du sitter i en stor pokerturnering där ingen av de 10 vid bordet har speciellt ont om marker. Det är bra kvalitet på motståndet.
  1. Spelaren i första position höjer med cirka 10 % av sina marker.
  2. Spelaren i tredje position höjer med lika mycket.
  3. Alla andra lägger sig och du sitter med D ♥ D ♦.
  4. Hur agerar du i detta läge? Svaret finns bland kommentarerna till detta inlägg!
  .......
  Dagens nyhet
  Indien har placerat en rymdsond på månen. Imponerande!

  2 kommentarer:

  Mekongs blogg sa...

  Det är som sagt bra motstånd vid bordet och då är det faktiskt bara till att slänga korten. Mot 2 bra spelare i det här läget behöver du få in en triss och det är alldeles för dåliga odds för det.
  Med ont om marker hade det varit läge för all-in men så var inte förutsättningarna vid bordet.

  goooooood girl sa...

  your blog is well well well......