Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  25 oktober 2008

  Idag är det lördag!


  Bartolis oddskurva under matchen mot Bondarenko.

  Mot alla odds och sig själv så lyckades Söderling besegra Roddick i två raka tiebreak. Det kostade mig en rejäl slant. Sedan blev Ivanovic-Pennetta ingen vidare match heller vad gäller spelkontot. Hela veckan har varit seg på tennisbörsen. Så blir det ibland och jag tog några öl på kvällen och satsade en tusenlapp på att Bartoli skulle slå Bondarenko till 1,75 i odds. Jag bokade även "hela" den tusenlappen på Bartoli till 1,01 och lade in en utgröning till 2 i odds, alltså i förkott under första gamet! Jag följde inte ens matchen. Jag glömde bort den för jag var inne och vann en 100-kronors pokerturnering (med 10 startande). 100 kronor på poker och 1000 på tennis är en lagom spelnivå eftersom första dödssynden för investerare var mycket aktiv här! Jag startade sedan i en ny 100-kronorsturnering med 305 deltagare och kom plötsligt på att jag var aktiv i en tennismatch.
  Bartoli vann första set med 6-3 och gick loss i det andra och oddset sjönk till klassiska 1,01. Jag vet inte hur matchen förflöt och inget om matchbollar, break och annat. Jag vet bara att 1 miljon omsattes på 1,01 och 100.000 av dessa underbara kronor var "mina". Just i det läget har jag alltså bara satsat 250 kronor netto, 250 röd på fransyskan och 100.000 grön på Bondarenko.
  Alona vann andra set med 7-5. Bartolis odds var uppe och nosade på 3 och när 2,0 passerades strax innan blev jag automatiskt utgrönad. 50.000 grön på båda är ta mig fan optimalt! Hade jag följt matchen hade jag garanterat grönat ut mig på 1,4-1,5 eller ännu lägre och blivit "blåst" på minst 25 k. Det är inte ofta man tjänar stora pengar på att dricka öl och spela poker en fredagskväll. Som synes på oddskurvan var fransyskan obeveklig på slutet (6-1).
  Annars kom jag in som nummer 29 av 305 i pokern och vann en slant även där. Åkte ut på par i ess men det var inte svårt att smälta den motgången.
  Slumpens demoner är sannerligen märkvärdiga och ofta skrämmande väsen men de upphör aldrig att fascinera!
  ......
  Dagens tennis
  Bartoli (4,8)-Zvonareva (1,26)
  Jag har analyserat dessa högintressanta damer i datorn. Nog är Z favorit och nog är B ofta skrämmande, eller som igår, underbart ojämn men 1,26 i odds är alldeles för lågt. Jag bokar upp mig före start.
  Gick inget bra alls! 6-0, 6-1 till Z. Måste man vara full för att vinna på tennis?! Jag får hoppas att polskan inte lägger sig på rygg!
  Ivanovic (1,5)-A Radwanska (3,0)
  Man ser lite gamla takter hos I den här veckan och visst är hon favorit i min bok. Polskan är alltid farlig så jag tycker hennes odds är lite högt. Jag tänker emellertid inte satsa före matchen utan avvaktarnågra games.
  Söderling-Simon är en match jag inte tänker engagera mig i överhuvudtaget.
  Suverän tradingmatch. Radwanska vände och lyckades få till 3 set men inte mer. Min handel blev bra samtidigt som jag öppnade min först öl för kvällen. Intressant! Söderling vände också ett hopplöst underläge till vinst men där var jag inte med!

  3 kommentarer:

  Anonym sa...

  Jag fick också in en fin vinst på Bartoli-Bondarenko matchen. Bokade på 1.01 och lämnade sen matchen för att jag var upptagen med annat, sen när jag kom tillbaks till matchen så hade hon precis vunnit setet med 7-5 och jag kunde gröna ut med 50/50.

  MEKONGS BLOGG! sa...

  Gratulerar! Sen ångrar man alltid att man inte satte mer!

  Gunnar sa...

  Själv spelade jag bridge hela helgen, men jag lyfter på hatten för strategival och utfall i matchen Bartoli-Bondarenko!!!