Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  18 oktober 2008

  Idag är det lördag.


  Är hon måntro tillbaka i gammal god form? Läste idag att hon märkligt nog känt Djokovic sedan 5-årsåldern.
  ......
  Murray (3,5)-Federer (1,4)
  Intressant match! Datorn varnar mig högeligen för Murray idag. Den är min bästa kompis och jag får väl som vanlig förlita mig dess goda råd. 2-0 i set står i 2,04. "Borde vara" 2,4! Boka på!
  .........
  Pennetta (1,4)-Medina Garrigues (3,5)
  Jag överger inte MG efter veckans framgångar.
  ......
  V Williams (1,57)-Ivanovic (2,72)
  Min analys pekar på en jämn match men jag ska inte vräka in pengar på I före match! Hon har haft det motigt en tid så det är svårt att veta hur bra hon är när motstånder är tufft.
  .......
  Higgins (1,37)-Trump (3,6)
  Missade helt att handla när Trump i en gastkramande uppgörelse besegrade O´Sullivan. Förmodligen gick stora pengar till spillo där. Jag öser in kontana medel på unge trump idag istället. Han är nummer 40 på rankingen just nu men lär snart vara topp 16!
  ......
  Day (1,72)-Carter (2,34)
  Mitt tips är att kapten Carter är knapp favorit. Kan mycket väl bli nervkittlande jämnt och jag hoppas på panik på spelbörsen!
  .......
  Swedbank (10)-Baltikum (1,10)
  Man måste kanske beundra de modiga män som öser in pengar i dessa aktier i tron att bottenfiske är tidens melodi. Själv skulle jag inte gå all-in på denna högoddsare utan nöjer mig med att spekulera i konkurs! Men herr Anders Borg lär väl se till att jag blir aktieägare i banken ändå vad det lider och när den dagen kommer ska jag protestera vilt!

  1 kommentar:

  Anonym sa...

  Ser ju inget vidare ut för Trump, naturligtvis eftersm jag satsat