Mekongs Twitter!

Twitter Updates

    Följ Mekong på Twitter
    Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

    10 augusti 2008

    Tennis i Beijing.


    Federer förbereder sig för för att vinna guld. Han ger 3 i odds som vinnare och det kan vara värt en slant. Tror inte Nadal är lika hungrig på guld i år. På damsidan tänker jag lägga mina pengar på Venus Williams som slutvinnare till dryga 5 i odds.
    .........
    Någon större dramatik vad gäller livehandel lär vi tyvärr inte se under OS. Det blir ingen vettig resultattavla där man kan följa matcherna boll för boll. Vi får väl försöka hänga på så gott det går i alla fall. Just idag verkar det mesta regna bort.

    2 kommentarer:

    Anonym sa...

    Hej,jag brukar läsa din blogg,och den är kanon bra.
    Jag har en fråga om jag spelar på matcher med 1,8-2.0 i odds och spela samma match 3 ggr i sträck beroende på om jag vinner eller förlora,hur stor procent är det att man förlora det sista vadet?
    jag spelar gela tiden över/under,
    alltså 50% från början,kanske lite dåligt formulerat men hoppas att du förstår.

    Mvh kenneth

    MEKONGS BLOGG sa...

    Något grumlig fråga som jag inte riktigt förstår. Spelar man 3 gånger med 50 % vinstchans varje gång är ju chansen 1 på 2 första matchen , 1 på 4 för de två första och 1 på 8 för alla 3. Alltås en chans på 8 att få alla rätt. Att få tredje matchen rätt är givetvis 50 % oavsett hur det går i de övriga. Hör gärna av dig med en mera dteljerad fråga!