Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  25 juli 2008

  Tennis igen.


  Vera Zvinareva höll inte måttet igår och det är inte mycket att uppröras över. Det är nog den spelare som varit mest lönsam genom åren vad mig beträffar. Annars tror jag Safina(1,85) vinner över Azarenka(2,18).

  3 kommentarer:

  Martin sa...

  Allå! Tycker att du är lite väl ensidig när det gäller Söderling. Vet inte om jag kan försvara hans beteende, men under matchen mot Nadal i Wimbledon -07 var ju Söderling mäkta irriterad på Nadals maskande mellan servarna.
  Därav Söderlings beteende.


  Maskningen var ju något som t.o.m. "ängeln" Federer anmärkte på i årets turnering, om än på ett något sportsligare sätt.

  Allt är inte svart & vitt :-)

  MR MEKONG! sa...

  Jag håller fast vid att Söderling har ett labilt psyke på och utanför tennisbana. Kommer han till rätta med detta bekymmer kommer han att bli topp 10 i världen och kunna konkurrera om de stora titlarna. Talang utan huvud tyvärr!
  (Nadal skulle aldrig uttala sig om nåns beteene i omklädningsrummet utan starka skäl)!

  Martin sa...

  Att han jmf med världseliten inte är så mentalt stark, det känner jag till.

  Det jag menar är bara att anledningen till Söderlings agg mot just Nadal var Nadals maskning.
  Söderling var ju fly förbannad över Nadals spelförstöring under deras maratonmatch i W-07 - kanske grundat redan från tidigare matcher?

  Om jag tolkar det rätt, så är detta orsaken till att Söderling var "oartig/osportslig" mot Nadal i omklädningsrummet och på banan.
  Det var hans sätt att ge igen - rätt eller fel...

  Om RS anses osportslig i största allmänhet - det vet jag faktiskt inte, men det är inget jag har hört eller läst om iaf.

  Hans temperament har man ju dock hört om, men jag tycker inte det är så mycket förfasa sej över. Även den "gamle" Björkman har ju börjat skrika ett å annat fult ord på banan hehe.