Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  24 juli 2008

  Mera tennis.


  Precis som jag trodde är Björkman i form och tog ett set av Blake. Mer kan man egentligen inte begära.
  Federers förstaplats på rankingen är nog i stor fara de närmaste veckorna efter den oväntade förlusten. Som vanligt hade jag bokat alldeles för lite.
  Dagens damtennis för min del är Bammer(3,7)-Chakvetadze(1,36) där jag tror på Bammer. Petrova(1,78)-Zvonareva(2,24) är mitt huvudnummer idag. Jag tänker göra den största insats jag någonsin gjort före matchstart och det blir på Zvonareva. Vinner P första set bokar jag ännu mera på henne. Vinner Z första set börjar jag boka henne och minskar ner på riskkapitalet. Sen får vi se hur det blir med livehandeln.
  Det var värst vad Zvonareva gör mig besviken den här veckan! Det blir bara till att bokföra en dålig dag och se framåt! Bammer vann åtminstone över Chakvetadze!

  5 kommentarer:

  Anonym sa...

  Damerna Petrova Zonnareva är ju rätt lika i sitt humör så det borde finnas alla möjligheter till god handel! Ser dock att Petrova har vunnit de 3 senaste i 2 raka set. Lycka till!

  MR MEKONG! sa...

  Man kan inte få allt här i världen!

  Anonym sa...

  En fråga: Hur räknar man ut hur stor vinstchans i procent marknaden ger en viss spelare sett på oddsen? Tex, just nu står Nadal i 1.2 mot Gasquet och Gasquet står i 5.9. Hur gör man den uträkningen:)?

  Tack för en bra blogg!

  Gunnar Elmroth sa...

  Snyggt jobbat när det gäller Bammer. Jag såg inte matchen, men antar att Chak gick omkring som ett åskmoln.

  Gunnar Elmroth sa...

  Till anonym:
  Busenkelt! Ta talet 1 och dividera med oddset.
  1/2 = 0,5 = 50 %
  1/1,2 = 0,83 = 83 %