Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  30 juli 2008

  En olycka kommer sällan ensam.


  Det går faktiskt att visa matematiskt att olyckor har en tendens att klumpa ihop sig. Inte 3 och 3 som många påstår i fråga om flygkrascher utan helt enkelt i någon form av flertal. Jag har faktiskt redan under morgonen hunnit drabbas av 3 besvärliga motgångar.
  1. Kylskåpet havererade inatt och detta under värsta värmeböljan.
  2. Ett igensatt avlopp i badrummet orsakade en mindre översvämning.
  3. Jag är en person som absolut inte bör ägna mig åt matlagning. I ett försök att rädda ett paket köttbullar från det varma kylskåpet tappade jag en kastrull makaroner på köksgolvet. Klarade mig från brännskador åtminstone.
  Nummer 3 borde kanske egentligen karaktäriseras som en till dumhet gränsande klantighet och inte en olyckshändelse men själv skuldbelägger jag hellre högre och ondsina makter.

  Borde kanske hoppa över all tennis idag men så långt ska det inte behöva gå. Min "långa svit" av vinster bröts tyvärr igår men det var väl bara oturens gudar som förberedde mig för det som komma skulle imorse.
  Jag återkommer senare idag med "tennisanalyser". Måste ta mig tid att beställa ett nytt kylskåp så fort som möjligt. Lika bra att även köpa en ny frys för den är också från 1992.
  Dagens livehandel:
  Azarenka(1,38)-Bammer(3,6) och Czink(2,48)-Paszek(1,66) tänker jag investera på enligt den dagsplan jag har just nu.
  Övrig handel:
  Isner(3,15)-Andreev(1,45) har jag kört genom dataapparaten och analyserat lite närmare. Jag, (eller datorn snarare om det går illa), vill gärna ge Isner en chans här. Han är bara rankad 107 just nu mot ryssens 24! Men det blir ingen större insats.
  Kleybanova(2,66)-Baroli(1,57). Fransyskan är sällan någon klippa att luta sig mot och blandar stort och lågt, ofta i samma match. Jag startar på Kleybanova och är givetvis beredd på intressant livehandel.
  Och hela veckan kommer jag att boka Federer utan att snåla på insatserna. Nadal är faktiskt favorit i turneringen till 2.46 mot 3,4 för Federer. Marknaden förbereder sig redan för tronskiftet.

  2 kommentarer:

  Pernilla sa...

  Hej,

  Ska man tolka det som att du tror att Azarenka och Czink kommer att vinna?

  Tack!

  MR MEKONG! sa...

  Lite sent att svara på det nu! jag hade ingen klar vinnare i någon av de matcherna. Det var därför jag tyckte det var läge för livehandel.