Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  23 juni 2008

  Wimbledon.


  Barbora Zahlavova Strycova betvingade till slut Camille Pin och mr Mekong lyckades hänga med bra i svängarna.


  Kuznetsovas oddskurva kunde man blivit rik på! Hade en bokning på 2 k till 1,1! Var 1 k grön på båda när jag satte 2 k på K till 2,16. Hade ingen koll alls på matchen och misstänkte skada så jag vågade inte dra på större insatser. Man får vara nöjd ändå!  Då är det äntligen dags för årets stora höjdpunkt för oss tennisentusiaster. Otroligt många matcher att gå igenom och jag har hållit på hela morgonen med detta. Som slutsegrare på damsidan tror jag på Serena Williams till 5,7 i odds. Ska faktiskt investera på detta redan nu. Jag har Federer som favorit på herrsidan men hans 2,28 anser jag inte spelvärt. Mitt första spel idag blir vinst för Horna mot Karanusic. Kevin Kim ger över 12 i odds mot Söderling och det kan vara värt en symbolisk slant, så man får betalt för att tvingas lyssna på när Söderling öser otidigheter över domaren och andra. Handla live tänker jag inleda med på Llagostera Vives-Vesnina. Sen får vi se! Jag uppdaterar detta inlägg under dagens gång men just nu ska jag ge mig ut i ovädret på en 2-timmars rejäl skogspromenad för att rensa skallen och kroppen efter helgen och inför tennisen! Hoppas inte det regnar i London!

  Då är vi igång för fullt!

  Dagens första klipp. Rodina står i 1,03 och kan serva hem matchen. Razzano behöver 2 break för att utjämna. Hon klarar det första och har sen breakbollar till 5-5 i tredje set och det gick fint att gröna ut ända upp till 1,8. En typisk chans där man går snabbt in på 1,03, förbokar utgröningar, hoppas på det bästa och sen koncentrerar sig på den livehandel som är aktuell (Llagostera Vives-Vesnina, Dechy-Yuan).
  Söderling tappade 2:a set och jag grönde ut mig till 1,4. S tog sen 3:e och ny bokning till 1,10. Just nu 3-3 i 4:e.
  Johansson har förlorat 2 tiebreak men har 5-3 i 3:e set. Har inte agerat på den matchen.
  Hans match har gått till 5 set och det är synd att man inte handlat på den.

  I samband med att tennisen i Wimbledon drar i gång på måndagen framkommer det att flera tidigare matcher i turneringen varit uppgjorda på förhand.
  Enligt Sunday Times har ledande spelbolag sammanställt misstänka matcher som spelats de senaste sex åren. Flertalet ryska, argentinska, italienska, spanska och österrikiska spelare har pekats ut och 18 av årets spelare i Wimbledon finns namngivna i sammanställningen som spelbolagen står bakom. Nu ska reglerna kring turneringen skärpas och en följd av detta kommer bland annat bli att bara tränare och spelare får vistas i omklädningsrummen.
  Men allt detta visste vi ju redan!

  Djokovic-Berrer står 1-1 just nu! Gjorde en tung bokning av D till 1,03 när jag tyckte det såg segt ut i första set och fyllde på mer till 1,08. Har tagit bort det röda på D nu när han varit uppe på "hela 1,15". Är det ryggen som spökar? Vi får hoppas det så det blir förlust!

  Sammanfattning av dagen.

  Ekonomiska medel av betydelse slösades bort på Horna och Radwanska. Återtogs med råge med hjälp av Kuznetsova, Razzano och, Pin som hade den goda smaken att köra oddsen upp och ner! Annars en hel del mindre vinster och förluster hit och dit! Har uppnått mitt personliga dagsmål på 2 k netto!

  11 kommentarer:

  Peter sa...

  Hej Mr.Mekong
  Vart tog den utlovade artikeln om spel och dobbel i Thailand vägen?

  MR MEKONG! sa...

  Jag skrev ett meddelande igår på bloggen att den var uppskjuten pga hög arbetsbelastning och annat smått och gått men den är på gång till helgen! Inlägget är inte färdigt och måste bearbetas för att bli "perfekt"!

  Johan sa...

  Tv4 Sport visar massor med Wimbledon nu! Härligt att de prickat av att visa nästan alla av dagens tradematcher också! :-)

  Fredrik sa...

  hur ligger TV4 sport i tiden då?

  Johan sa...

  Tror inte att fördröjningen är speciellt stor, de ligger någon tiondel före scoreboarden som verkar vara ganska nära verkligheten

  Anonym sa...

  Hej Mr. det verkar vara en ganska bra dag för dig idag och jag är lite nyfiken på hur mycket du vann idag bara som sån cirka. Skulle även vara kul om du la upp en video när du trada en match :P

  MR MEKONG! sa...

  Dagen är långt ifrån klar än! Glöm inte att man kan se nästan alla matcher på turneringens hemsida! Kostar ett par hundra för båda veckorna!

  niklas sa...

  hej hur ligger fördröjningen på wimledons hemsida live? frågar dig innan jag köper.

  MR MEKONG! sa...

  Har ingen exakt siffra men har inte mycket annat att välja på! Min handelsteknik är inte beroende av sekunddramatik men jag funderar på att testaen "gubbe på banan" (courtsider) för då bör man kunna ligga 2 sekunder "före domaren" om man är snabb, alltså bättre än äkta live!!

  peter sa...

  Ojj vilka trading matcher till låga odds,jag var inne i en massa matcher till 1.01-1,03, sen gjorde jag korta affärer.Tyvärr så bokade jag igen i samma match till låga odds,fast då kom inte vändingen.Så Tyvärr slutade jag dagen med en nettoförlust på över 10% av mitt kapital.jajaa jag får väl räkna detta till läropengar.Kul att höra att du lyckades bra idag Mr. Mekong

  Peter sa...

  Hej Mr.Mekong
  Ser fram emot söndag och den gastkramande artikeln om spelmarknaden i Thailand.
  Snittar runt 5% av satsat kapital per dag på spelbörsen men eftersom tennis inte riktigt är min grej (är inte speciellt road av sporten helt enkelt) har jag legat lågt sen Champions och dom stora ligorna i fotboll gått i dvala. EM kom dock som en räddande en ängel och jag har lyckats komma upp i 10%av satsat kapital och likviditeten är ju minst sagt bra (flera hundra miljoner/match) så det har ju gått att ösa på rejält.
  Även med blandad framgång provat en del skalping på horseracing.
  Andvänder mig även av stragein du beskriver i ditt senaste inlägg på optionsmarknaden.