Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  12 juni 2008

  Torsdag igen.


  Ivanova-Kondratieva, 1-6, 6-1, 7-5. Oddsen åkte jojo i vild panik! Har hittat förvånandsvärt många sådana här matcher den här veckan även om 1,01 inte var aktuellt här. Kom in helt snett i första set men lyckades vränga mig rätt när I svängde matchen i andra set! Ivanova lyckliggjorde mig redan i förrgår. Kondratieva har jag aldrig hört talas om förrut.
  Jag tror jag ska sätta upp Ekaterina Ivanova på min idolhylla, bredvid Vera Zvonareva.
  Nu väntar jag på Bondarenko-Czink och hoppas på ny dramatik. Dessutom tror jag Gulbis kan utmana Murray på en jämn match!
  .....
  1 % av EU:s befolkning avgör idag hela unionens framtid. Det handlar givetvis om folkomröstningen på Irland. Än så länge har det omsatts dryga halva miljonen på Betfair. Ett nej ger cirka 3,5 (08:45) i odds och det kan väl vara lockande då allt tyder på ett jämnt val.

  Idag börjar US Open i golf och Tiger Woods är favorit till 4,3. Ett bra startodds och sen gröna ut när det närmar sig 2. Det låter väl som en fin plan!

  Det förekommer en hel del "konspirationsteorier" här och där. Jag ska ta några ur högen och lista dessa efter hur stor procentuell chans jag ger sanningshalten i dessa! Tro´t den som vill!!

  1. Finansiell härdsmälta på gång i USA med minst 2 större banker på ruinens rand! (50 % vilket översatt till odds blir 2)

  2. De höga oljepriset beror på manipulationer av USA:s fiender som vill försvaga landet! Det handlar främst om Ryssland, Iran och Venezuela. Anledningen skulle vara att Ryssland åter vill bli en världsmakt att räkna med och dominera både USA och EU med sina enorma energirikedomar. Man har redan visat att man inte tvekar att stänga av gasledningar västerut! Iran vill i motsvarande grad försvaga USA, rädda sitt kärnvapenprogram och undvika ett militärt angrepp! ( 25 %, 4 i odds).

  3. Finansiell härdsmälta i USA med efterföljande depression av 1929-års typ! (15 %, nästan 7 i odds).

  4. Samma som 3 fast med dollarkollaps och värre depression än 1929 världen över. (2 %, 50-oddsare).

  5. NASA manipulerar bilder från Mars för att dölja sensationella upptäckter för mänskligheten. (1 %, 100 i odds).

  5 kommentarer:

  Tommy sa...

  Tigern kan nog vinna.
  Längsta rundan i historien sa de på sporten. Men Tigern har ju en skaplig drive så....

  Vet du/ni, Mekong eller någon annan om tennisprogramet OnCourt är bra?
  Ser att det kostar ca 300sek prisvärt???

  Tacksam för kommentarer...
  Mvh Tommy

  Kan också berätta något tragikomiskt som hände en vän till mig igår. Vi var på trav på axevalla och min vän står i luckan med ett system på 2150 rader med spik i första på favoriten nr. 11 med Åke Svanstedt. Då 3sek innan han ska lämna bongen hör han i högtalarna se upp för skenande häst!

  Min vän går ut och ser sin spik utan kusk skena runt ovalen.
  Hm då gör vi om och tar alla utom favoriten i första (han kommer ju att bli struken)tänkte min vän och skyndar sig att lämna in.

  Då efter samråd med banveterinär samt tränare så låter de hästen starta!!!!!!

  Å vad händer jo givetvis vinner han med en halv längd. Systemet håller i de andra loppen och ger 22000sek . Vilket öde....

  MR MEKONG! sa...

  Inge aning om programmet är bra!
  Synd att vinsten skenade bort i fjärran!

  Fredrik sa...

  bra tips på Darcis, jämnare match får man leta efter!
  Vi får se hur det går nu.....spännande!

  MR MEKONG! sa...

  Blir nog inget 3:e set tyvärr!

  stahanof sa...

  Det ser ut att bli ett nej i valet på Irland Bra tips Mekong