Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  11 juni 2008

  Shvedova-O'Brien i Birmingham och EM.


  Inte några speciellt kända tennisspelare men oddset på Shvedova var nere i 1,02 ett par gånger i 3:e set, dubbeldippen syns tydligt ovan, och hade sen anständigheten, åtminstone ur min synvinkel, att göra ett tillfälligt besök till nivån 2 i odds.
  Annars är det lite avvaktande omsättning på tennisen men det beror förstås på fotbollen och att hela 5 turneringar är igång.
  Davydenko-Vanek: Klart skum match! Davydenko tappade första set men oddsen rörde sig inte nämnvärt uppåt. Han var illa ute i andra set och oddset orkade upp över 2 en stund. Sen vann D andra set och är loss 3-0 i tredje! Själv har jag inte petat in en krona på matchen vis av gammal erfarenhet.
  Nadal-Björkman i London i eftermiddag inleder grässäsongen för spanjoren! Nadal ger 1,1 och det är ju "dubbel bankränta" på insatt kapital på en dryg timme. Själv tänker jag boka Nadal och hoppas på ett hjärnsläpp efter segern i Paris för det är det enda som kan rädda svensken.
  ......
  EM
  ......
  Schweiz-Turkiet.
  Fatih Terim, den turkiske coachen, var Turkiets mest hatade man efter förlusten i första matchen. Med tanke på eftersnacket i Turkiet kunde man tro att han är det värsta som hänt sedan Alexander den Store. Själv satsar jag på oavgjort i matchen, 2-2. Inget feglir här inte!
  .......
  Tjeckien-Portugal.
  Spel på Portugal ger 1,86 just nu och det duger fint åt mig. Jag tror även på fler än 2 mål!
  ..........
  Det blev två mycket bra fotbollsmatcher idag och 3 tips av 4 gick hem! Egentligen 4 av 5 eftersom jag i halvtid, Tjeckien-Portugal, fick 2 i odds på mer än 3 mål och inte kunde låta bli att peta in en tusing!
  Annars otroligt mycket livespel på Betfair på EM-matcherna! Kan nämna att marknaden över/under 2,5 mål i matchen Schweiz-Turkiet bara den omsatte över 50 miljoner! Den största marknaden, matchoddset, omsatte över 175 miljoner.

  2 kommentarer:

  Linus sa...

  Är du insatt i fotbollen också, eller går du mer på chans i dina selections där?

  Tack för en bra blogg

  MR MEKONG! sa...

  Inte speciellt insatt! Letar efter intressanta odds bara! Vill gärna vara med i dessa stora sammanhang!