Mekongs Twitter!

Twitter Updates

    Följ Mekong på Twitter
    Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

    10 juni 2008

    Dagens angelägenheter.


    Garbins vinstprocent
    Garbin-Ivanova. Garbin gav klassiska 1,01 i andra set och, hallelujah, jag hakade på. Hon förlorade föstår!

    EM
    Då var det dags för intressanta grupp D:s stora dag. Jag bedömer chansen för svensk seger som låg och kommer att boka Sverige och dessutom satsa på att det blir fler än 2 mål. Italien hade ingen större nytta av att satsa på gamalt erfaret folk medan Holland kom med yngre och hungrigare spelare.
    Jag kommer även att boka Spanien och tror även där på fler än 2 mål! Spanien har aldrig haft något landslag värt namnet och det lär inte bli någon ändring på det.

    SNOOKER
    Ronnie O´Sullivan har dömts att böta 2750 pund för olämpligt uppträdande under China Open. Det var på en presskonferens den 26 mars som världens bäste snookerspelare fällde några mindre väl valda kommentarer av oanständig sort.
    Böterna kunde ha blivit mer ansenliga om inte Ronnie bett skriftligen om ursäkt och lovat att inte upprepa sitt beteende från den gången.

    TENNIS
    Det är många tennisturneringar i veckan men ingen av större betyelse. Jag kör på som vanligt men kanske något mera defensiv efter de senaste veckornas anspänning i Paris.

    BÖRS OCH FINANS
    Det finns inte mycket hopp om en snar vändning på börsen. "Nära" börskrasch i Kina imorse! Inflationen rusar världen över så även oljepriset. Världen är mera galen än vanligt och vad som helst kan hända! Köp guld och proviant (köpoptioner)!


    Inga kommentarer: