Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  20 juni 2008

  Tamarine Tanasugarn och Carl Icahn


  Tamarine Tanasugarn

  Det är inte ofta vi ser en tjej från Thailand i en tennisfinal. Imorgon är det dags i Rosmalen, Holland. Hon har faktiskt varit på topp 20-listan en gång i tiden. Hon var nummer 19 under delar av 2002.

  Läste i Dagens Industri idag att en av världens rikaste män, Carl Icahn som är god för 85 miljarder, startat en blogg. Jag har varit inne och kollat och har faktiskt skrivit kommentar nummer 15 till senste inlägget (som inte publicerats än). Ska bli kul att följa en blogg som befinner sig i den ekonomiska stratosfären. Jag har lagt upp en länk.

  Kroatien-Turkiet

  Många skador i det turkiska laget lär ge problem. 1,9 i odds på formstarka Kroatien får mina pengar! Mer är 2 mål ger 2,3 i odds och duger gott för en investering!

  Strax före Turkiets kvitteringsmål i förlängningen gick det att boka Kroatien till 1,01. Av ren jävla lättja orkade jag inte ens skicka in 20000, alltså riskera 200 kronor. Jag var ändå 2000 grön på förlängningen oavsett utfall så bokningen var "helt gratis". Lättja är en av de sju dödssynderna om jag inte minns fel och jag håller fullständigt med!  3 kommentarer:

  Fredrik sa...

  Hyfsad trading på Turkiet som vinnare av EM. Hänger du med i svängarna Mr Mekong?

  MR MEKONG! sa...

  Fotboll är inte riktigt min grej men jag är med ändå eftersom det är EM!

  peter sa...

  Jag följde matchen också,då jag hoppades på Kroatien som vinnare,ångrade mig att jag inte spelat på vem som gick vidare,men nu spelade det ju ingen roll.Tänkte även bokat till 1.01 fast jag var skraj att förlora mera.Men nu vet jag lite mera hur det fungerar,så nu ska det bli andra bullar och INTE fega ut när chanserna dyker upp.

  Jag önskar alla här på bloggen en GLAD MIDSOMMAR