Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  14 juni 2008

  Äntligen lördag.

  Jag spelade en del på Tiger Woods häromdagen som vinnare i US Open och fick 4,4. Har redan grönat ut mig till 2,36 så saken är klar. Tiger ligger tillsammans med självaste Robert Karlsson 1 slag efter ledaren Stuart Appleby. Svensken ger 19 i odds som slutvinnare och det tycker jag är värt 1 hundring eller 2 bara för den goda sakens skull.
  Just nu ger Spanien 1,67 som vinnare i fotbollen. Nästan 7 på Sverige så marknadens dom är klar och hård. I det här fallet spelar vi inte med hjärtat utan Spanien får mina pengar. Men inte så mycket för jag gillar inte stora pengar på odds under 1,7. En större investering på mer än 2 mål blir det.
  ..........
  Hade vissa planer tidigare i veckan om att jag och min fru skulle ha befunnit oss i Barcelona den här helgen. Hade tänkt se damtennisen där och ikväll suttit med spanjorerna framför en storbildsskärm och tittat på fotboll. Hade säkert blivit en helg att minnas. Nu gillar väl kanske inte katalanerna i Barcelona att överhuvudtaget kalla sig för spanjorer men när det gäller EM kanske de glömmer Katalonien ett tag. Det har alltid varit svårt i Spanien att dra ihop ett lag från Katalonien, Baskien och de andra delarna av landet och få spelarna att fungera ihop som det världslag de har kapacitet att vara. De spänningar som alltid finns i detta landslag på grund av de regionala problemen i Spanien blommar förhoppningsvis ut ikväll och gynnar vårt Sverige så vi kan få med oss en poäng.
  .........
  De tjänar rätt bra fotbollslirarna
  .............
  Fotbollsproffsen med de högsta årslönerna (Feta reklamkontrakt tillkommer)
  ........
  1 David Beckham, Los Angeles Galaxy 291 miljoner
  2 Ronaldinho (Ronaldo de Assis Moreira), Barcelona 227 miljoner
  3 Lionel Messi, Barcelona 216
  4 Cristiano Ronaldo, Manchester United 183
  5 Thierry Henry, Barcelona 160
  6 John Terry, Chelsea 130
  7 Michael Ballack, Chelsea 130
  8 Ronaldo Luís Nazário de Lima, Milan 126
  9 Kaká (Ricardo Izecson dos Santos Leite), Milan 121
  10 Zlatan Ibrahimovic, Inter 120 miljoner eller cirka 300.000 per dag året runt!

  2 kommentarer:

  Peter sa...

  Hej Mr.Mekong
  Gårdagens redogörelse är bland det bästa jag läst på din blogg och det säger inte lite då bloggen generellt håller MYCKET hög klass, såpass hög att jag gör reklam för den på många andra forum - inte bara spelforum.
  Hoppas på mera likt gårdagens även om jag förstår att det tar sin lilla tid.
  Ska föresten passa på att göra ett besök på det beryktade fängelset nästa gång jag är i Bangkok.
  MVH /Peter

  MR MEKONG! sa...

  Jag bugar mig ödmjukt! Bloggen tar mer tid än man tror särskilt om man försöker hålla en viss kvalitet. Målet är att bli den största bloggen i den här nischen och då handlar det om att mer än fördubbla antalet besökare från den nuvarande nivån som är ungefär 100 per dag som inte varit inne på bloggen senaste veckan. Nästan 200 om dagen läser bloggen totalt sett.
  Det borde egentligen kunna gå att komma upp i 1000 besökare om dagen eller ännu fler om man lade ner tid och pengar på marknadsföring. En del bloggar som blivit uppmärksammade i nåt större medium har blivit ganska sora pga det även om kribenten är okänd för den större allmänheten. Just nu växer bloggen långsamt av egen kraft. Vi får se hur det blir!