Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  25 juni 2008

  Idag är det onsdag!


  Stosur var nästan klar (mot Vaidisova) när det vände.
  11:21
  Börsen hamnade på årslägsta igår och det kan vara frestande för aktiespekulanter att bottenfiska. Har gjort ett litet inhopp i Handelsbanken nu på morgonen. Köpte 500 aktier istället för 1000 som brukar vara standard för mina daytradingoperationer (som annars är av mycket begränsad natur nuförtiden). I dessa dystra tider som vi bara står i början av är det viktigt att vara defensiv och hålla i slantarna. Har redan sålt av aktierna och tjänat över 300 kronor netto. Tyvärr blir det otäck beskattning på 30 % på detta belopp men det får man ta! Tacka vet jag spelbörsen där alla vinster är skattefria!
  11:52
  Förberedelserna för dagens tennisaktiviteter börjar bli klara. Första omgången matcher klockan 13 blir som följer: Jag tänker satsa "stort" på vinst för Wawrinka mot Del Potro till 1,7 i odds. Wawrinkas odds kan synas höga men han är ett oprövat kort på gräs den här säsongen. Del Potros skadeproblem kan störa hononm om det blir en lång match.
  Livehandel blir det på Stosur-Vaidisova. Stackars Vaidisova har spelat ojämnt alltsedan hon förfördes och lurades in i äktenskapets irrgångar av Radek Stepanek. Den då 18-åriga skönheten fick sitt 29-åriga odjur och detta lär inte inverka positivt när man är i början på en lysande tenniskarriär. Vi får se hur det går idag! V spelade bra i sin första match och vann 24 av 24 bollar i egen serve men motståndet var klent. Stosur såg stark ut i sin första match så det kan bli riktigt intressant handel på den här matchen.
  12:45
  Börsen upp 1 % just nu men det är bara tillfälligt. Den nedåtgående trenden är stabil! Läser att Sony gått back 20 miljarder på Playstation 3. Spelbranchen är alltid tuff och nivån variansen vinster och förluster enorm! Hög tid att koppla upp sig mot Wimbledon och förbereda sig för tennisdramatiken.
  14:05
  Vaidisova vann första set med 6-2. Sen kom Stosur tillbaka och vann andra med 6-0. Är mycket grön på S just nu och nollad på V. Strax dags för utjämning av pengarna när oddsen på S kommer över 1,8! Tiebrek i första set för Wawrinka känns lite oroväckande!
  14:45
  Vaidisova var nästan uträknad men kom tillbaka och vann matchen. Wawrinka har brutit Del Potros serve i andra set och verkar börja få kontroll över matchen. Han står i 1,15 nu och det är alldeles lagom att börja kvitta bort riskkapitalet på den nivån. Lite sent kanske men detta är ingen match jag handlar live på. Då hade jag agerat mycket tidigare.
  14:53
  Den enigmatiske och mytomspunne Safin har tagit första set mot Djoko! Har tyvärr inte bokat D till 1,1. Står i 1,4 nu! Safin kan slå vem som helt när han är på humör! Ska boka Barotli till 1,2 för man vet aldrig var man har henne. Tror Perebiynis kanske kan utmana. Ska spela på 3-0 för Baggen mot Johansson till 2,2 men inte för mycket!
  15:13
  Ivanovic förlorade första set mot Dechy. Det gick att få 100 i odds på Dechy ett tag. Nu står hon i 3. Jag är inte med där heller. Får skylla på strul med internet som är OK nu!
  15:42
  Safin-Djoko 2-0! 2,3 i odds på D just nu men jag tänker inte investera något. Ivanovic står i jämna pengar mot Dechy men jag avstår där också. Rejäla bokningar från början hade givit stora slantar. Kunde blivit en ny bil men absolut inte en volvo. Marken gungar tydligen rejält under Volvo Personvagnar och tusentals jobb ska bort. Hela företaget är tydligen hotat. Kanske enda sättet att ordna upp trafiksituationen i göteborgområdet som torde vara Sveriges värsta!
  Och Wawrinka vann och det är väl skönt att se!
  16:14
  Den karismatiske Safin slog ut Djoko med 3-0. Safin är en av de populärare spelarna på touren tillsamans med Moya! På andra sidan har vi Hewitt och snart Söderling om han kämpar på ett tag till!
  17:22
  Ivanovic-Dechy står 7-7 i avgörande set! Dagens bästa handel har gått min näsa förbi!
  20:11
  Söderling hade som väntat ingen chans mot Federer. Nu ser vi fram mot fotbollen och en enkel tysk seger!
  22:41
  2 av 3 spel gick hem på fotbollen efter stor dramatik. Jag hade överspel på 2 och 3 mål till till 2,12 respektive 3,8 i odds. Kändes så bra i halvlek att jag aldrig grönade upp mig det minsta men sen blev det segare i andra halvlek ända till slutet. Mitt spel på Tyskland / Tyskland, halvtid / fulltid gick inte hem men vad gör det. Tennisen har också gått utmärkt idag och alla budgetmål är uppfyllda i överkant!


  5 kommentarer:

  Johan sa...
  Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
  Johan sa...

  Finfin analys av Valdisova! Hoppas du grönat upp dig ordentligt! :)

  Själv tog jag Del Potro till 2.44 och grönade just till 1.95. Tror på en jämn match dock!

  MR MEKONG! sa...

  Det är lugnt!

  Anonym sa...

  Fan, hade Ivanoovic något k bokat, men tradade bort hälften till 1,06, var det fel? Samtidigt vem skulle tro att hon skulle tappa så fullständigt?

  MR MEKONG! sa...

  Kostar ju inte mycket att vänta. Bara 200 kronor för varje 10000 bokat till 1,02!