Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  19 april 2008

  Helgen är så fullbokad av handelsmöjligheter att man känner sig som en investerare mellan två hötappar.


  Snooker uppfanns av brittiska officerare i Indien kring 1870.

  My name is Bond, Nigel Bond! Vi har Robertson-Bond som en inledning på VM i snooker klockan 11 idag. Robertson, rankad nummer 6 i världen, är storfavorit att vinna matchen till över 4 i odds! Han har en ganska usel säsong bakom sig. Nigel Bond, rankad 24, är en svårspelad herre och kan överraska. Jag tänker investera pengar på mr Bond och gröna upp mig om Robertson går över 2 i odds!

  Vad gäller tennisen så är i princip alla dammatcher idag värda att handla på. Höjdpunkten blir givetvis Zvonareva-Dementieva ikväll! Vad gäller herrarna så är Robredo-Ferrer en rikig luring som kan gå hur som helst men jag håller R som knapp favorit. Serra-Davydenko är också en besvärlig match. Den oberäknelige och svåranalyserade ryssen kan mycket väl tappa set. Serra är värd en peng före matchstart! Korlolev kan skrälla mot Almagro. Han ger 5,5 just nu och är dagens lilla chansning!

  Federer kämpar mot Gremelmayr

  Låter som ett skämt, som om det handlade om den besvärliga och fruktade sjukdomen Gremelmayers Syndrom (försök till skämt av undertecknad) som drabbar 100 olyckliga satar om året! Inte många har hört talas om denne man! Han har i alla fall drabbat Federer med full kraft just nu! F stod i 1,05 före matchen och jag bokade 2000 av gammal vana! Gremelmayr vann första set med 6-2 och oddset på Federer gick över 1,5! Jag är uppgrönad 500 på F och 1000 på G och gör nog inte mycket mer av detta!  6 kommentarer:

  Peter sa...

  Hej! Jag har en fråga som kanske är svår att svara på.
  När det är dags att inse faktum och ta en förlust.
  Idag spelade jag Bensova - Ani och spelade en slant på Ani till 3.1 och hade ju förhoppning att jag kunde boka upp mig grön på båda. Det fanns en del tillfällen men jag väntade tyvär för länge (jag ville boka till 2 sen 2.5).
  När skulle jag bokat med förlust?
  Naturligtvis svårt att svara på men jag ställer ändå frågan.
  Dagen har ändå slutat på ett fint plus då Zakopalova - Kirilenko bjöd på fin livehandel.
  Ps:
  Hojta till när du har vägarna förbi Bangkok så bjuder jag på en Chang (en åt gången alltså) om vi befinner oss i leendets land vid samma tillfälle.
  Min sambo kommer för övrigt från Nong Khai.

  MR MEKONG! sa...

  Man ska boka sig grön så fort som möjligt och inte bli för girig. Hellre en säker hundring än en osäker femhundring! Man lär sig med tiden! Svårt med generella råd!
  Jag hör av mig när jag kommer förbi! "Kände" en tjej från Nong Khai i många år. Har tillbringat mycket tid i den stan! På 80-talet kunde dom skjuta med kanon från andra sidan floden rätt som det var eller en vanlig salva med kulspruta! Det var bättre förr!

  Peter sa...

  En paradox - girigheten är ju den stora motståndaren men även den stora drivkraften - svårt få dessa två att gå i takt.
  Nong Khai är en rätt trevlig liten stad där det än idag går att göra fynd på andra sidan floden.
  Bättre förr! Ja kanske, har ett rätt makabert minne från Kambodja för en herrans massa år sedan - skjutbana, bazooka och en ko, resten låter jag läsarens gränser sätta fanatsin för.
  Kommer dessvärre missa matchen Zvonareva - Dementieva ikväll då vi har gäster och jag är mao nu.
  Men lycka till.

  MR MEKONG! sa...

  Håller med! Jag har en hel del minnen från länge sen som inte lämpar sig för bloggen! Även jag har en del erfarenheter av Kambodja! Känns fortfarande motigt att åka över en gränsen!Verkligheten överträffar dikten alltför ofta!

  Fredrik sa...

  Jag börjar verkligen gilla din idol Zvonareva, hon gör ingen trader besviken.....inte Blake heller för tillfället

  MR MEKONG! sa...

  Så rätt, så rätt! Ska nog åka och tacka henne personligen snart om hon spelar i närheten! Går faktiskt att hälsa till Vera på hennes hemsida men det tycker jag är lite för billigt efter allt hon gjort för många av oss!