Mekongs Twitter!

Twitter Updates

    Följ Mekong på Twitter
    Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

    21 april 2008

    16 dagar kvar av VM i snooker!


    Söderlings oddskurva i början på 3:e set.

    Stepanek-Söderling visar sig bli en riktig "tokmatch". Svensken var nästan i mål efter matchbollar och gick att boka till 1,01. Stepanek vände och vann ett dramatiskt tiebreak. 1-1 i set och Söderling har passerat 2 i odds!
    S vann till slut tredje set med 6-3.

    Ebdon-Cope blev en gastkramande tillställning ända in i mål! Det avgjordes i nittonde och sista framet. Cope hade en fin chans att avgöra och oddset på honom sjönk ända ner till 1,10. I detta hypernervösa och avgörande läge gav alltså marknaden Cope bara 10 % chans att missa vilket han givetvis gjorde. Jag bokade upp mig på detta alldeles för låga odds. Ebdon fick chansen men tappade nästan bort sig på en av de sista bollarna! Det tackar vi för! Det kommer att bli fler sådana här lägen då matcherna i VM är extremt långa och tuffa. Detta tär på spelarna och marknaden undervärderar ständigt riskerna för grova misstag!


    Dubble världsmästaren Mark Williams spelar ikväll mot M Davis. Han har slirat på rankingen de sista åren på grund av dålig motivation och slarv med träningen! Han spelar mycket poker tillsammans med Steve Davis och Alistair Carter. Det lustiga är att Mark för några veckor sedan planerade en poker- och boxningsresa till Las Vegas. Så småningom kom han på att denna krockade med snooker-VM. Han bestämde sig i alla fall till slut för snooker. Svårt att mera signifikant visa hur hans motivation är lång ifrån på topp! Han har dock skärpt till sig senaste tiden då risken varit stor att han inte ska bli rankad topp 32 inför nästa säsong vilket vore katastrofalt för en spelare av hans kaliber. Han är inte direkt typen som vill börja kvala in till vissa turneringar. Herr W ger bara 1,4 i odds i sin match och det är inget vettigt odds för mig före match. Kan man få upp mot kanske 2 i odds på handicapspelet W - 2,5 frames så invetsterar jag hellre på det!
    Annars har vi grustennis i Monte Carlo den här veckan! Söderling är med och torde nog kunna betvinga Stepanek i första matchen.


    Inga kommentarer: