Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  23 april 2008

  Federer ordnar guldregn på spelbörsen (för vissa av oss)!


  Federers vinstprocentchans under matchen.

  Jag bokade 20 k på Federer idag istället för min vanliga 2. Trodde nog spanjoren hade chans på ett set och 1,07 på F var helt OK att gå in på med tanke på hans osäkra spel en längre tid! Efter 6-1 till F i första set och dessutom en trist utveckling i snookermatchen mellan Doherty och Wenbo gick jag på promenad i skogen istället!
  Nu när jag kommer hem står det 5-2 till Hidalgo och F står i 1,1 i odds. Jag bokar i all hast 30 k. Jag hade inte ens nån förbokning inlagd vilket är ett grovt misstag! Hade jag kommit hem några minuter senare vid 5-5 och 1,5 i odds på Federer skulle det ha blivit dyrt (mycket mindre vinst)! Om jag varit hemma hela tiden hade jag kanske grönat upp mig på 1,5 i ett tidigare skede! Idag blev glömskan och slarvet lönsamt!
  Federer vann ganska lätt i tiebreak! Tyvärr låg det föga skicklighet bakom dagens handel på F! Bara ett lågt odds som var billigt att boka och som jag sen av ren lättja struntade i att bevaka. Tur kan man inte förlita sig på i den här branchen mer än ibland för då går det snart illa! Som vanligt gäller det att i långa loppet ha oddsen på sin sida oftare än tvärtom!
  Nadal ger 1,6 i odds som slutsegrare i turneringen. Det är alldeles för lågt och klart läge för en bokning. Nog är han storfavorit alltid men nån måtta får det vara på att hissa ner oddset i källaren redan inför tredje omgången! Det är trots allt inget dåligt startfält, eller hur? Boka på!!
  Dagens snooker!
  Doherty-Wenbo står 3-8 just nu! 20 % av Federers "prisutdelning" står på spel om D förlorar! Tyckte det var ett höjdarspel när D stod i 2,1. Kinesen sviktar inte det minsta än och har inte givit mig nån chans att begränsa förlusten.

  5 kommentarer:

  Anonym sa...

  Intressant läsning i denna blogg! Nadal är bokad. Vem tror du drar hem hela turneringen?

  MR MEKONG! sa...

  Jag tror mycket väl Nadal kan vinna men är inte värd 1,6 i odds just nu med så många matcher kvar!
  1,65 nu faktiskt ser jag! Grussäsongen har bara börjat så vi vet inte så mycke än! Federer och Djokovic ger över 8! Ingen av dessa är väl helt ofarlig att utmana Nadal!

  Anonym sa...

  Hej, I ett fall där marknaden värderar 2-0 seger till 1,6 och vinst till 1,24 får jag om jag utgår från ditt system ett odds på 1,127 på segern. Ska man utgå från setsegerspelet eller från matchoddset? Alltså vilket odds är felsatt?

  MR MEKONG! sa...

  Om oddset för vinst är 1,24 bör oddset på 2-0 vara över 1,9 enlig mitt sätt att se på saken! Generellt sett bör man alltså boka 1,6 i det läget om man tycker 1,24 för vinst är någorlunda rätt! Vilket odds som är felsatt är inte lätt att veta! Där kommer ens personliga kunskaper matchen i fråga in. Oftast är det setspelet med dålig likviditet som man får anse vara felsatt. Många fler har ju uttryckt sin åsikt i fråga om själva matchen och då är den siffran mer att "lita" på!

  Anonym sa...

  Mekong for president!

  Bokade Gasquet till 1,04 ;-) Tack min vän!