Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  24 april 2008

  Dagens tennis.


  Gasquet var aldrig lägre än 1,03 men det var gott nog åt mig eftersom jag gick in på Querrey före match. Annars är det alltid prestigefullt att pricka en vinnare som stått i 100 gånger insatsen! Dessutom är det billigt att öka på insatserna i det läget (eller gröna upp sig)!
  Jag hade i huvudsak två matcher idag som såg ytters intressanta ut med avseende på odssättningen. Ni som läser bloggen noga vet att jag förordat seger för Andreev mot Almagro till 3,2 i odds och seger för Querrey mot Gasquet till 4,8! Jag hade varit nöjd om en gått in men nu blev det båda. Tennis är klart bättre än snooker än så länge den här veckan. Mina analysmetoder föredrar tennis alltsom oftast (enligt min statistik) och jag blir inte rikigt klok på varför. I princip vet jag att problemet handlar om att vikta om de parametrar som styr analysen av tennismatcher, alltså de parametrar som är gemensamma med analysen av snookermatcher. Det kan man inte göra så där i en hast utan måste ske under längre tid och baseras på utfallet av skarpa spel! Det är tyvärr ont om snookerturneringar och nu är säsongen över i och med VM! Det blir till att hanka sig fram på tennisen så länge! ( Ironisk kommentar som bör föranleda åtmistone ett litet leende)!
  Hur blir det då med kvartsfinalerna imorgon? Jag kommer att fortsätta stödja Andreev och Querrey men med lite mera försiktighet. Nalbandian är faktiskt knapp favorit mot Federer. Jag tror nog ändå på F men tänker agera ordentligt under matchens gång. Marknaden har tydligen dragit samma slutsats som jag igår kväll och höjt upp Nadals odds som slutvinnare till 1,7 och detta trots en match mindre kvar! Det är inte självklart att boka detta nya odds men inte helt fel ändå! Jag gjorde mitt igår!

  3 kommentarer:

  Anonym sa...

  Vad tror MR mekong om börsen nu då ?
  ABB rusar som beräknat , usa börsen ligger endast 2% back i år , nu vänder det .ABB mot en ny toppnotering bara att fylla på .

  Betfair swingtrader sa...

  Jag funderade att boka hela vinsten till odds 1,10,800:- till 8000:-men tog bara 3000:-,sedan gick vi ut för att äta,det visade sig vara bra beslut fast skulle boknigen på hela 8000:- skett då skulle det vara superbra:-)

  MR MEKONG! sa...

  Jag tror inte börsen har bottnat än! Tänker inte ta några positioner just nu!