Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  16 april 2008

  Agnieszka Radwanska-Edina Gallovits och andra matcher.


  Agnieszkas oddskurva

  Azarenkas och Radwanskas matcher hade jag ingen tanke på att handla på idag! De var båda storfavoriter, även i min bok, och stod i låga ointressanta odds. Det var när damernas odds passerade 2 som jag hastigt och lustigt handlade in mig i matcherna! Azarenka vände snabbt och lätt och det var bara att bevaka vinsten. Radwanska drog iväg till 3 set med mycket spännande handel! Det är just nu i slutet på tredje set och oddset på R gick nyss i all hast från 1,1 till 2,0. Jag är lagom grön på båda och sitter still i båten! Det är bra att skriva blogg då så man inte frestas att göra nån dum investering!
  På Capdeville-Hartfield bokade jag över 100.000 på 1,01-1,02 och det var ytterst nära att H vände och kunde bryta till 5-5 efter matchbollar Men men! Sånt är det här livet! De stora fiskarna är svårfångade. Vera Zvinareva gjorde mig besviken när hon vann alldeles för lätt! En annan förlustmatch idag blev Victor Troicki och ytterligare en bevsikelse blev Errani. Men dagen började bra när jag körde hårt på 4-oddsaren Pin mot Pironkova.
  Ska fakiskt spela på Young mot Hernandez ikväll. Har svårt att tänka mig några maffiafasoner mellan dessa udda herrar. Skulle aldrig sätta på H dock!
  Agnieszka Radwanska vann precis den gastkramande uppgörelsen! Annars var nog dagens missade handel matchen mellan Eschauer-Monaco! Den var seg som sirap och svängde som en jojo!

  4 kommentarer:

  Fredrik sa...

  Tack för tipset att spela på Ani! Gick snabbt att gröna ut där. 4-0 nu

  Hoppas det fortsätter lika bra med de andra matcherna.

  Tack för en bra och alltid intressant blogg också föresten!

  MR MEKONG! sa...

  Det gjorde det inte men Zvonareva spelar precis tre set och var nere i under 1,05 förut. Nu står hon i 1,6!

  Fredrik sa...

  och Serena ligger under :)

  Adam sa...

  Visst är det märkligt ? Ibland är det nästan mer spännande att kolla odds-pendlingarna än matchen !