Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  05 juni 2009

  Semifinaler i Paris.

  Söderlings odds för att vinna i Paris är sämst av de 4 kvarvarande spelarna och uppgår i skrivande stund till 7,6. Federer står i märkligt låga 1,72. Jag har själv beundrat Federers spel i många år och unnar honom gärna en vinst i den turnering han saknar. Han förtjänar däremot inte titeln eftersom han långt ifrån är den bäste spelaren i turneringen. Han vann visserligen lätt mot en spänd och nervös Monfils men spelet indikerade föga av hans gamla storhet. Herr Del Potro blir alltid knäsvag och spelar illa i Federers sällskap så vi lär knappast få något styrkebesked idag heller när schweizaren förmodligen når finalen ganska lätt.
  Turneringens bäste spelare så här långt är märkligt nog Robin S. Nadal var visserligen inte i slag men grusspecialisten Davydenko var det! Jag har inte Söderling som favorit i dagens match och marknadens vinstodds 2,24 på svensken är vettigt. Gonzalez är i kanonform och blir livsfarlig idag! Jag har däremot Söderling som favorit mot Federer i en eventuell final om än knappt. Jag har faktiskt en känsla av att Del Potro blir värre i en final än Federer om svensken klarar sig dit!
  En intressant investeringsvariant är att sätta ett större belopp på Robin som slutvinnare till 7,6 och en summa på Gonzalez till 1,78 som garderar den initiala insatsen. Förlorar Robin idag går man jämnt upp men vinner han blir det en spännande final med god chans till vinst. Sätter man exempelvis 10 000 till 7,6 på S och 12 000 till 1,8 på G får man 76 000 / 22 000 = 3,4 i odds på Söderling i en eventuell final vilket i min värld är ett bra odds oavsett motståndare. Har svårt att tänka mig det höga finaloddset på S om han slår Gonzalez!
  Men det intressantaste är givetvis att handla live på alla matcher som är kvar för omsättningen och dramatiken kan nå rekordnivåer!

  3 kommentarer:

  Anonym sa...

  Hur kan oddset på Söderling vara så högt, han har ju ändå slagit Nadal och tagit sig till final. Trodde det skulle ligga nånstans runt 2,5.

  Anonym sa...

  Är det redan uppgjort eftersom Fedex handlas nere i 1,27?

  Anonym sa...

  Marknaden har helt feltolkat Del potros chanser gentemot Söderlings chanser mot Federer. Håller helt med Mekong att Potro i matcher mot federer är en mental dvärg medans Robin i denna form definitivt hotar Federer som inte imponerat mycket. Federer skall bokas upp till 1,5 utan tvekan.