Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  26 maj 2009

  McMafia.

  De här dagarna sker utpressning med hjälp av kärnvapen och missiler och då kan det vara på sin plats att rekommendera läsningen av McMafia: Crime Without Frontiers, av Misha Glenny. Boken handlar om hur organiserad kriminalitet världen över håller på att vinna kriget mot lag och ordning. Den går igenom hur giriga bankirer i kombination med aggresiv amerikansk liberalism, ett inkompetent EU, ett cyniskt Ryssland och överambitiösa indier och kineser lagt grunden för brottssyndikatens utbredning.
  Hela länder världen över håller på att duka under för olika maffior. Sen har vi ju de gamla vanliga länderna som är kriminella redan från början och det mest aktuella exemplet är Nordkorea.

  6 kommentarer:

  Anonym sa...

  Tjena Mr Mek!

  Inte mkt du skriver om tennis dessa dagar. Det är ju nu grussäsongen peakar. Det hade varit högintressant att höra vilka matcher du tycker ser tradingvärda ut. Kan du inte skriva några rader imorgon bitti om onsdagens matcher?


  /M.F

  Anonym sa...

  skippa tennisen säger jag! mer ekonomi till folket

  AL

  Anonym sa...

  Onödigt att säga nej till gratis pengar dock...

  /M.F

  Anonym sa...

  Santoro/Rochus
  3-6
  1-6
  6-3
  3-5 Avbruten pga av vad? och när lirar dom vidare? vet du?

  Anonym sa...

  Konstigt!!! inte pga av regn när solen verkar skina över paris.

  Anonym sa...

  "Robin "psykbrytet" Söderling är storfavorit till oddset 1,25 mot Rainer Schuettler. Svensken är i viss form och oddset "rättvist". Tappar S första set går jag in på honom"
  Så skrev du i inlägget den 21:a maj, min fråga är vad menar du med går in på honom? Layar du då? Är det för att det är stor chans att han vänder om han förlorat första set?