Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  05 april 2009

  Tennis och snooker.

  Som jag skrev igår var det värt att boka Serena i gårdagens final. Nu handlade jag inte live på matchen på grund av en pokerturnering utan hade bara bokat några tusen till kring 1,37! Det enda som återstår av själva pokerturneringen är en mindre ekonomisk förlust och ett större kroppsligt bakrus. Det är synd att man inte kan köpa sig fri från det senare. Hade gärna lagt mer på det än jag gjorde i pokern!
  En ny stjärna har tänts på tennishimlen. Azarenka har kapacitet att nå ända fram till den absoluta toppen. Ska faktiskt försöka se matchen i repris.
  Just nu väntar alla snookerentusiaster på eftermiddagpasset av snookerfinalen i Kina. Ébdon leder med 5-4 över Higgins. Det är utmärkt livehandel men jag orkar inte storspela. Laddar inför kvällen och finalen Murray (1,49)-Djokovic (3,0). Då tänker jag vara i form om jag så ska behöva plocka ner whiskybuteljen från bokhyllan. Jag tycket oddset är felsatt även i dagens match , egentligen ännu värre än igår! Jämna odds är min melodi så det är bara att ösa in pengar på serben! Han är i storform!
  • Jag börjar med att boka 5 k på Murray till 1,49!
  • 3-0 till M i första. Jag har bokat 10 k till 1,20!
  • Kan bli fiasko det här men så är det ibland! Bokar 10 k till 1,05!
  • Bättre nu och ett break till Djoko. Har spelat 10 k på M till 1,35!
  • 5-5 nu i andra set! Har varit setbollar för D. Jag är efter diverse marknadsoperationer utgrönad.
  • Har bokat 10 k på Murray till 1,04! Märklig match!
  • Då var det slut! Tjänade 80! kronor! Kunde gått illa om det inte varit för att marknaden efter första set körde upp oddset på Djoko till över 20! Blev en bra grund för utgröning! Som sagt, märklig match!

  2 kommentarer:

  Magnus sa...

  "Jag börjar med att boka 5 k på Murray til 1,49!"

  Jag följer din blogg med stort intresse men känner mig dum ibland. Du säger att du ska ösa in pengar på serben men sedan att du bokar Murray? Bokar innebär alltså inte att du spelar på honom? Om jag bli miljonär med din hjälp måste jag ju förstå hur du menar! ;)

  MEKONGS BLOGG sa...

  Att boka Murray är samma sak som att satsa på Djoko! Jag har alltså erbjudit någon att satsa på Murray till 1,49 i odds. Att boka till 1,5är samma sak som att satsa på den andre till 3 i odds!