Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  13 april 2009

  Ofattbar dramatik, igen!

  Kunitsyns vinstprocentchans mot Chela. 3 miljoner omsattes till 1,01-1,02 innan det vände. I slutet på matchen var oddset på Chela nere under 1,05 för att sedna stiga till över 1,4. 25 miljoner omsattes totalt.
  Det är sådana här matcher som förvandlar drömmar till guld och som gör att det kommr att säljas en och annan Ferrari även under ett depressionsår som detta!
  Det är den här typen av matcher som man i framtiden kommer att kunna se live från mitt tradingrum. Bloggen måste bli mycket större för att det ska vara lönt att dra igång Kanal Mekong. Bloggen är just nu på plats nummer 7 på bloggtoppen i kategorin ekonomi! Det är bäst hitills men inte tillräckligt för att "starta tevekanal"! Det vore givetvis menigslöst att redan nu skicka ut rörliga bilder på nätet till några stackars entusiaster. Mina planer är att kunna sända live i princip dygnet runt från en plats där verklig handel äger rum i realtid. Då ska det vara handel på allt från tennismatcher till aktier och derivat.
  Så alla ni som nu tycker "Kanal Mekong" vore något att se fram emot! Besök bloggen så ofta som möjligt, sprid "ordet" till vänner och bekanta och besök gärna bloggens sponsorer.

  2 kommentarer:

  CA sa...

  Ja, vilken kanonvändning, synd att jag inte var med själv, det är ju liksom det där man vill se.

  MEKONGS BLOGG sa...

  Det kommer fler möjligheter!