Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  08 april 2009

  Så besegrar man skurkar, del 2 av många!


  Kurvan till höger är läskigt lik den från igår. Självklart är vi i Casablanca och Santiago Ventura "spelar tennis" mot Albert Montanes. Till höger ser vi Venturas oddskurva. Givetvis står det 1-1 i set och oddset på V var som lägst 1,06 under andra set.
  20 miljoner omsatta fram till nu och vi väntar nu alla i spänd förväntan på ett avgörande set. Spänningen är olidlig!
  Mycket "jämn match" och det står 1-1 i avgörande set! Vinstoddset på Ventura är "märkligt nog" över 5!
  Vi har haft 2 miljoner omsatta till 1,01-1,02 i odds på Montanes. Nyss var oddset på Montanes nästan 2 och just nu 1,3! Matchen har hängt sig på datorn så jag har ingen direktkoll! Oddshandlarna vräker miljoner omkring sig i vild panik! Totalt är omsättningen 36 miljoner!
  Vad gäller den här matchen och den igår så skulle jag givetvis inte våga ta gift på att mygel var inblandat. I den här branchen är det hopplöst att bevisa saker och ting! Det är bättre att vara misstänksam när stora pengar är inblandade än tvärtom för då kan man vara med och dela på de smutsiga pengarna istället för att vara den som göder kalaset! Spel om pengar och pengars värde är alltid ett minfält där djävulen ligger på lur och det är bara att agera därefter!

  4 kommentarer:

  Anonym sa...

  Tycker inte att ooddsen i sig var speciellt märkliga om man såg till matchbilden. Ventura tappade fattningen ganska så ordentligt i slutet av andra samt början av tredje. Går inte att jämföra denna med Starace-Hernandez.

  MEKONGS BLOGG sa...

  Jag kan delvis hålla med och därför är inlägget inte lika kategoriskt som igår även om rubriken är det! Oddssättningen var ändå märklig så marknaden är beredd på vad som helst!

  Anonym sa...

  Ge mig giftet. Jag sveper det utan att tveka.

  Anonym sa...

  Hmm. Intressant med en länk till en horoskopsida. Ok att du behöver få in lite stålars för tiden du lägger ned men din sida och horoskop borde väl inte ha med varandra att göra.