Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  30 mars 2009

  Mekong på språng!

  När jag känner mig som en framgångsrik gyllene drake på jakt i slumpens binära universum brukar jag tacksamt dra mig till minnes några ord från en gammal svensklärare jag en gång hade. "Små ord som uttrycker stora tankar är bättre än tvärtom"!
  Sådana känslor dominerade icke under söndagen då alltför mycket alkoholintag inkasserade sin tribut. Det var stora ord som uttryckte små tankar! Jag kände mig snarare som en avtänd dokusåpastjärna som slösat bort ytterligare en helg på att meningslöst försöka få fart på karriären. I dylik situation mår man så att säga illa även när man är nyduschad och det hjälper inte ens med en återställare.
  En ljusglimt förgyllde söndagen. Tjeckiens premiärminister varnade för några dagar sedan för president Obamas ekonomiska politik som leder oss alla rakt ner i helvetet. Jag håller fullständigt med och läste igår ett underbart inlägg på detta tema. Det är bara att luta sig tillbaka och njuta av "In Dante's Footsteps"! Om allt nu ändå ska gå åt helvete är det lika bra att skratta åt alltihop och sedan söka tröst och lindring på tennisbanan.
  Alltså studsar tennisbollarna vidare i Miami men den här veckan har vi även China Open i snooker att hålla reda på. Inte mig emot!
  ....
  A Radwanska (9,6)- V Williams (1,11)
  Billigt att starta med en rejäl bokning på V.
  Första set till polskan men oddset på Venus handlas bara till 1,58. Jag grönar ut mig snabbt och lätt ändå! Jag må vara Mekong och på väg med gyllene språng men girighet lönar sig sällan!
  Det omsattes 7 miljoner till 1,01 i avgörande set när Venus ledde stort. Polskan kom igen och oddset var uppe på över 1,3 innan det tog slut! Hade rätt mycket bokat men gick på storvinst eftersom jag redan var utgrönad! Nära jackpot igen!
  Mauresmo (1,85)-Stosur (2,16)
  Rejäl initial invstering på fransyskan.
  Första set till Stosur! Ser ut som en nitlott det här!
  S Williams (1,11)-Zheng (9,8)
  Jag bokar förstås upp mig här också!

  4 kommentarer:

  Anonym sa...

  Gillar inta att efterkommentera, men tycker du inte att Stosur har imponerat fram till denna match? Nu vann hon i två raka och ser ut att ha fått en rejäl formtopp.

  MEKONGS BLOGG sa...

  Jag överskattar M lite väl ofta!

  Anonym sa...

  Jag lyckades bli gron pa denna match, spelade pa 1.83 innan start och gronade ut pa 1,64 nar M vann forsta gemet eller om det var tredje 2-1. Lite gront ar battre an rott. Sager som en rik man sa nar han blev tillfragad hur han blev rik "jag salde ALLTID for tidigt" :D.
  Tack for en intressant blogg!

  MEKONGS BLOGG sa...

  Kul!