Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  09 februari 2009

  Tennisvecka igen!

  Så här charmigt och primitivt spelades Pattaya Womens Open för några år sedan. Lägg märke till att bollarna från den ena banan ganska lätt tog sig in på den andra. Såg jag hända flera gånger i ordinarie turneringsmatcher.
  Jag är igång med oddshandeln på min första match i tävlingen. Jag är snarare utgrönad och klar i 3:e set av en kvalmatch. Scoreboarden är som förväntad seg men som väl är har jag ett utmärkt alternativ, åtminstone så länge alternativet inte stärker sig för mycket i baren mellan matcherna.
  Vitalia Diatchenko och Astrid Besser!
  Har ni hört talas om dessa damer? Inte jag heller, för en timme sen! Ryskan är 28 år och rankad som 196. Italienskan är 19 år och nummer 372 i världen. I andra set gick i alla fall oddset på Vitalia ner till 1,01. Kostar ju föga att sälja det oddset. Det var knappt någon omsättning i matchen så långt (89 000 på 1,01). Nu i slutet på 3:e set är vi uppe i 1,4 miljoner. Jag grönade ut mig i början på setet till 2,00. Det blev dock inga fanatasibelopp men en bra start på veckans handel.
  Just nu har vi ett tiebreak i avgörande set och jag försöker avhålla mig från ytterligare handel på matchen. Ryskan vann till slut! En sak är säker! Jag lär minnas dessa damer framöver när de förmodligen slagit sig in på topp 100. En av dem gör säkert det!

  4 kommentarer:

  Anonym sa...

  I lopp 3 på Gävletravet idag om, drygt 1 tim startar MEKONG...ger just nu över 25 ggr på vinnarspelet
  -Om du aldrig spelar på toton är det kanske läge idag...;-)

  MEKONGS BLOGG sa...

  Låter kul! Klar vinnare i mina ögon!

  Anonym sa...

  Tack för en mycket intressant blogg, en fråga bara. Vad använder du för statistikkälla vad gäller tennisen.

  MEKONGS BLOGG sa...

  Jag har egna databaser som fylls på hela tiden.
  På tennistalk.com, sonyericssonwtatour.com
  atpworldtour.com kan man hitta mycket!