Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  26 februari 2009

  Chockerande budgetproblem.

  Wow! Man blir alldelles kallsvettig när man ser detta. Den galnaste och farligaste budgeten i historisk tid. 1 750 000 000 000 dollar är USA:s prognocticerade budgetunderskott för 2009. Det är hisnande 12,3 % av hela det skakiga imperiets BNP. Denna tokiga budget borde skickat kalla kårar runt hela planeten och att börsen i Stockholm steg med 3,8 % säger ganska mycket om dess aktörers kompetens!
  Förmodligen blir budgetunderskottet värre än planerat! Det blir det alltid i ofärdstider! Obamas företrädare, W, var en riktig slarver med skattbetalarnas pengar. Obamas första budgetpelare i tabellen sträcker sig ner mot helvetet och vill det sig illa kan han faktiskt slösa bort mer pengar på ett år i underskott än vad W gjorde på åtta.
  Gamle Clinton ska faktiskt ha en eloge för att några stackars pelare lyckades växa till sig på den positiva sidan av nollstrecket.

  3 kommentarer:

  Anonym sa...

  Fantastiskt ,en kan tro att det är en shopping tokig kvinna vid rodret :-)
  Rätta mig om jag har fel, I detta är väl inte det enskilda staterna i USA med räknade, Kalifornien har lyckats krascha sin ekonomi på egen hand och det finns säkert fler exempel på delstater med ansträngda ekonomier.

  / Karl

  Anonym sa...

  Likadant hela vintern. När rapporten om att antalet amerikanska jobb minskade med 600.000 i januari kom blev det rally på Stockholmsbörsen.

  /Mikael

  MEKONGS BLOGG sa...

  Inga delstater är med här! Situationen där är också katasrofal på många håll!