Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  30 januari 2009

  Nadal-Verdasco

  Jag började med att boka upp 10 000 på Nadal till 1,17. Efter Verdascos fina vinst över Tsonga var detta ett kanonodds att boka. Jag har alltså satsat 1170 kronor på Verdasco till drygt 8 i odds. Jag satte till och med 300 på Verdasco som slutsegrare i turneringen till 26 i odds efter att ha sett de första gamen. Efter att Verdasco vann första set grönade jag ut mig genom att sätta 8 000 på Nadal till 1,57. Nu var jag 3390 grön på Nadal och 2000 grön på Verdasco. Nadal tar de följande två seten. Jag gjorde ingenting förrän nu då jag bokade upp 10 000 på Nadal till 1,10.
  I det här läget varr jag tvungen att gå till tandläkaren. Jag har lidit av en fruktansvärd tandvärk i några dagar och är tvungen att åtgärda saken. När jag väl var där passade jag på att begära in ett anbud på en ”ny tand”. Jag förlorade en tand för ett tag sedan och vill jag inte så småningom förvandlas till en tandlös gammal gubbe behöver jag ersätta sådana förluster. 13 000 kommer den historien att kosta.

  När jag var på väg hemåt så misströstade jag om att Verdasco skulle kunna fixa fram dessa tandläkarpengar åt mig. Väl hemma blev jag förvånad över att matchen var inne i femte set. Jag grönade ut mig, eller jag förstärkte allt det gröna, när Nadals odds tillfälligt var uppe i 1,90 i slutet på setet. Jag har sannerligen vunnit ihop pengar till tandläkaren idag, det mesta av det åtminstone. Jävlig synd att Verdasco inte vann. Nerverna höll inte riktigt på slutet med dubbelfel och annat!
  Över 300 miljoner omsattes på matchen. Det är inte omöjligt med 1 miljard i omsättning om Federer-Nadal går till 5 underbara set!
  ....
  Damifinalen Dinara Safina (3,3)-Serena Williams (1,42)
  ......
  Jag har inte funnit nån vettig anledning till att ifrågasätta marknadens oddssättning. Det är Safinas stora dag och det lär sätta sig i nerverna. Dessutom är motståndaren brutal och mera van att stå i rampljuset. Jag avvaktar starten på matchen innan vad ingås på oddsbörsen.

  2 kommentarer:

  Andreas sa...

  coca-colan som spökar? :)

  MVH

  MEKONGS BLOGG sa...

  Inte omöjligt!