Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  27 januari 2009

  Kommande matcher.

  Verdasco (2,74)-Tsonga (1,57)

  Detta är deras första match någonsin och bägge har spelat lysande så här långt. Mycket svårt att hitta rätt här! Tsongas forehand, hans serve och rörlighet är imponerande. Verdascos forehand är egentligen ännu bättre och han har fin kontroll på bollen och varje poäng. Det är hans första kvartsfinal i en grandslam. Tsonga är givetvis favorit och oddsen är inte mycket att säga om. Tappar Tsonga set blir Verdasco farlig. En lång match gynnar V och missgynnar T, hans onda rygg och psyke.
  ......
  Nadal (1,12)-Simon (9)
  Nadal har varit suverän så här långt och har otroligt nog inte tappat ett enda set. Spanjoren är storfavorit men en bokning på Simon är billig.
  .....
  Suarez Navarro (4,7)-Dementieva (1,26)
  Deras första match. Fungerar Dementievas serve får hon inga problem mot aggresiva spanjorskan. Annars går det nog till 3 set och vad som helst kan hända! Stor match för bägge och läge för nerver och många break, precis som vi vill ha det!
  ....
  Kuznetsova (3,6)-S Williams (1,38)
  Kuznetsova är solid som en oxe med stabila grundslag. Har varit skadad och dess status är oklar. Serena måste få fart på serven för att vinna. Oddset är för lågt på W och jag tror på 3 set!

  Inga kommentarer: